Maldini Girl
New member
שאלת ריזוטו ויין
בוקר טוב. רוצה להכין בקרוב ריזוטו (על בסיס של ציר דגים). תוהה כמה קריטי נושא היין והאם הוא ניתן להמרה.
האמת שעד היום הכנתי ריזוטו תמיד עם יין (וציר). אני יודעת שברמת העיקרון אפשר לוותר על היין, אבל כמה זה ממש ישפיע?
בהמשך לכך, יש לי בבית פסטיס. האם יכול להחליף את היין? עדיף שלא?
אשמח לדעות בנושא.
בוקר טוב. רוצה להכין בקרוב ריזוטו (על בסיס של ציר דגים). תוהה כמה קריטי נושא היין והאם הוא ניתן להמרה.
האמת שעד היום הכנתי ריזוטו תמיד עם יין (וציר). אני יודעת שברמת העיקרון אפשר לוותר על היין, אבל כמה זה ממש ישפיע?
בהמשך לכך, יש לי בבית פסטיס. האם יכול להחליף את היין? עדיף שלא?
אשמח לדעות בנושא.