שאלת שאיבה

שאלת שאיבה

התאומים בני חודשיים, חודש מתוקן, הנקה מלאה. אני מנסה לשלב בקבוק שאוב, השאיבה הולכת נהדר אבל התינוקות מתקשים לינוק מהבקבוק, ממש נחנקים מהמהירות של זרימת החלב ופולטים יותר. הבקבוק עם פטמה מס 1. השאלה אם יש פטמות מיוחדות לתינוקות קטנים? או שזו בעיה אחרת שאני לא מודעת לה?
תודה

אלישבע12

New member
איזה סוג בקבוק?

יש בקבוקים בהם גם שלב אחד הוא מהיר מדי.
בכל מקרה כדאי לשים לב שנותנים את הבקבוק בצורה תומכת הנקה (יש הסבר בשאלות נפוצות בפורום הנקה אם אני לא טועה)
ואם בא לך להשקיע יש את פטמת "קלמה" של מדלה שמיועדת ליונקים ומדמה את פעולת היניקה ממש.

תודה אלישבע

אני אנסה את העצות מפורום הנקה, האמת שהבעל אמור ליישם כי הבקבוק נועד לתת לו להאכיל אותם. אבל אני מתקשה למצוא פטמות ובקבוקים מתאימים, איפה לדעתך אני קונה אותם? סופר פרם רגיל לא יכלו לעזור לי

אין לי את הבקבוק הזה אבל ביעוץ הנקה בביה"ח

הציעו לי "קלמה של מדלה" לתינוק שיונק טוב- אפשר להשיג בשילב
לתינוק שיונק פחות טוב "נטורל של אוונט" שאפשר לקנות בסופר פארם
אין לי את הקלמה אבל הבנתי שהוא די יקר
את הנטורל יש לי, הפטמה שלו קשה ולא קורסת - זה הרעיון שלו
אני רוצה לנסות את הקלמה אבל אין לי זמן לנסוע לקניות מחוץ לשכונה..:)
נראה לי שאת יותר קרובה לשילב

110 ש״ח לבקבוק!

נשמע לי מטורף המחיר הזה אבל מצד שני איך אני אצליח להכין לפסח אם אני לא אמצא דרך לתת להם בקבוק?

תנסי עם הזולים יותר

תנסי עם כל בקבוק פשוט יותר, העיקר זרימה איטית ושייתנו לו את הבקבוק בצורה הנכונה כפי שהסברתי. לאט לאט, עם הפסקה כל פעם שלוקים, זקוף.
ספרו איך הולך.

בקבוקים

יופי שאתם על הנקה מלאה!
את מתארת תופעה מאוד מוכרת כשנותנים בקבוקים.
חשוב לתת בקבוק עם זרימה איטית או זרימה חלשה (יש סוגים שונים בשוק) והכוונה לבקבוק שאם את הופכת אותו, הטפטופים הם מאוד חלשים ולא מהירים.
הרעיון הוא, כשמשלבים בקבוק והנקה, זה לתת את הבקבוק בצורה כזו שלא תגרום להשתנקות וזרימה חזקה והאכלה בצורה שתדמה הנקה.שהזרם לא יהיה חזק מדי, שהקצב של ההאכלה יהיה איטי, שהתינוקות יגיעו לשובע.
מדובר בהאכלה איטית. לעשות הרבה הפסקות לגרפס, הבקבוק מאוזן ומקביל לרצפה והתינוקות זקופים ולא שוכבים (כלומר שלא יישפך עליהם החלב אלא שהם יתאמצו להוציא חלב מהבקבוק).
כמו כן, ממש להפסיק באמצע אחרי כל מספק לגימות ולחכות,...
מה הכמות שאת נותנת להם בבקבוק? האם הבקבוק הוא על בסיס קבוע או מזדמן?

עזרתן מאוד! היה לילה חלק

הם לקחו בקבוק שאוב מאבא שלהם בלי בעיות. קניתי טומי טיפי ליונקים וזה עבד מעולה. אני מקווה שהוא ינסה גם את הטיפים להאכלת בקבוק ליונקים אבל אתמול לא היה הלילה הנכון לבקש ממנו את זה.
תודה לכן

שמחה לשמוע!

טוב שמצאתם את הבקבוק המתאים לכם... כן, חשוב לתת לאבא הדרכה איך להאכיל נכון מבקבוק כדי שזה לא "ישבש" את העניינים...
העיקר שאבא גם יכול לעזור

ב

אלישבע12

New member
איזה יופי לכם!

מקווה שימשיך ככה

ורק אני לא ישנתי יותר משעה רצוף בלילות האחרונים

לא רק את

בעלי חולה, התאומים מתעוררים לסירוגין בלילות והגדול שלי מתעורר סופית בחמש וחצי - חצי שעה אחרי שהתאומים נרדמים סופית. מתיש מתיש
אבל לפחות לוקחים בקבוק, ואיך שהוא הפסקתי לאכול שוקולד כאילו זה חמצן. אני רעבה בלי סוף, אבל מנסה לא להתנחם בסוכרים ופחממות. אולי נפתח את הפורום לאכילה בנהקה?

אני בעד קבוצת שומרות משקל מניקות

אחרי שיצאתי מחדר לידה 4 קילו פחות ממה שנכנסתי להריון ועליתי את הארבעה חזרה כבר אני בעד הקמת קבוצת שמירת משקל בהנקה! לא ירידה במשקל כדי לא לשבש הנקה אבל לפחות לשמור על המשקל.
מנהלת יקרה - יש סיכוי למצוא דיאטנית שתתארח ותתן עצות? אולי זה גם יעודד גולשות נוספות להכנס ולהגביר את התנועה בפורום?

Bacio

New member
מדגישה למנהלת!

וגם אני בעד. טוחנת טוסטים עם ריבה ודבש, ושוקולדים...

גם אני ירדתי במשקל אחרי הלידה

אמנם הייתי כולי בצקת אחת עסיסית אבל אחרי כמה ימים הכל התפוגג וזה נראה ממש מפחיד
חוץ מההנקה והטיפול בצדיקים, תרמו למצב צוות התינוקיה בביה"ח שהתעללו בנו ללא רחמים
אם כי זה לא שאני ממליצה על שהות בבי"ח כדיאטה..
בינתיים עם כל הזללנות אמנם חזרתי למשקל של לפני ההריון אבל לא עליתי
סה"כ ההנקה ממתפקדת יפה כדיאטה אבל רק מהשלב שבו התינוקות הולכים לישון בערב וישנים את הלילה
אז אפשר להתחיל לתפקד בשעות הערב ולהכין אוכל נורמלי

הי לכן

כמובן, אני מחפשת דיאטנית שתסכים להתארח.

רעיון נפלא!!!

בהנקת תאומים אנחנו שורפות המון קלוריות ולכן גם רעבות מאוד. צריך לדעת לנתב את הדברים לאכילה בריאה ותודה ומספקת.
אני זוכרת בעצמי את הרעב הזה בהנקת תאומים. אל תרגישו רע עם עצמכן על זה שאתן רעבות.
אתן עובדות קשה!!
אני מקווה שדיאטנית תעזור לנו למצוא את האיזון בין "זלילה" לאכילה מרובה שהיא פשוט צורך שאין להימנע ממנו גם.

למעלה