שאלת שוברת מיתוס...או שלא.

Lady_Voldemort

New member
שאלת שוברת מיתוס...או שלא.

השאלה נשאלה בכמה מקומות ודנו עליהה בעוד הרבה מקומות אחרים אבל... איך זה ש... בן לא בתול-מגניב קול.... בת לא בתולה- זונה ,נותנת?

בגלל תפיסת עולם מעוותת ושובינזם!

אבל זה לא ככה... בת שמזיינת הרבה כאילו זונה בן שמזיין הרבה כאילו מגניב אם תשאלו אותי בן שמזדיין אם כל אחת, בכל מקום, הוא גם זונה!

NICOLE MOORE

New member
i dont know what`s going

on with that thing but no one ever called my friends hores even though they have had sex before i believe that it depends alot on the girl and on the guy who usually makes sure to tell the whole world that he have had sex with some girl on the other hand girls usually after having sex with a guy dont go and publicize it think about it nicole

NICOLE MOORE

New member
by the way

i think that ur question applies most of all to teenage boys and girls cause this is the age when teenage are starting to get all excited about sex while adults usually dont make a big deal out of it nicole

Lady_Voldemort

New member
לא כל כך הבנתי מה רצית לומר ......

בכל אופן זה פשוט מעצבן אותי לפעמים לראות התוכניות טלוויזה של היום בעיקר דברים שכאלה..................... ומה שהיה בעיקר נוראה מעניין לדעתי(שאו שלא לשמוע מה הבנים אומרים על זה.... (אמלא איך שאני לא כותבת זה נראה כמו משהו שהמורה ה"אהובה שלי ללשון היתה כותבתאהההההה)

genak

New member
תפיסת עולם !

לדעתי זה כך משום שהזכר תמיד מנסה להתרבות יותר ויותר, ולכן גם אם הוא לא מתרבה הוא בכל זאת שוכב עם יותר בנות ובשבילו זאת גאווה, אח בחורה היא אמורה להיות צנועה ולהיות נאמנה למישהו אחד ! אבל לפי דעתי גם הבחורה יכולה לעשות מה שהיא רותה בתנאי שלא תתגאה בזה כי אז באמת יחשבו שהיא זונה כי ככה בנויה החברה !

מתרבה?

ממתי? יש גברים שבשבילם לשכב עם כמה שיותר בנות זה גאווה כי הם ילדותיים, יש גם נשים כאלה, אלא שפשוט יש אנשים שמקבלים את זה כאילו שהאישה זונה והגבר הוא מאצ´ו.... NOT!! גם גברים יכולים להיות זונות! אישה לא חייבת להיות צנועה וחסודה ונאמנה לאחד שעוד הוא הולך ומזדיין עם כל העיר. שהנשים יהיו האלו שסגורות בצל ושהגברים ילכו ויעשו חיים? מילא שתהיה נאמנה, אבל למה לעזאזל צנועה? מה אישה צריכה להיות דוסית? אך, אך כותבים עם ך ולא ח´... בייי ביייייי

MetalBoy

New member
כי החברה שלנו חרא..

אבל! זה אבל גדול מאד! אנשים שאני מסתובב אתם (16,15) ומקיימים יחסי מין מנסים לקיים אותם רק עם חברה שלהם כי למשל בן שמרבה בקיום יחסי מין עם כל מני נשים לא תהייה לו חברה כי בנות לא רוצות אחד כזה לפחות ככה זה אצלינו.. לי אין שום דבר נגד זה ! למרות שאני אשאר בתול עד המוות אבל לא משנה.. מטאל

Lady_Voldemort

New member
חחחחחח ../images/Emo13.gif

עוד משהו בהקשר, למה זה כל כך משנה אם בן הוא בתול או לא?

ziv`s girl

New member
../images/Emo41.gif news flash ../images/Emo41.gif

חבר´ה סליחה שאני ככה מתפרצת לדיון אבל... תפיסת הבנים- כל מי ששוכבת עם הרבה בחורים היא זונה או נותנת בן ששוכב עם מלא בחורות הוא גבר או כלי תפיסת הבנות- מי ששוכב על מלא מלא בחורות הוא דפוק וזרוק זאת לא לגמרי התפיסה שלי כי אני מאמינה ב- stick your own business אבל כמו שכבר אמרו כאן... החברה מעוותת... אוהבת ziv`s נ.ב: שלום לכולם! שוב סליחה על ההדחפות לדיון ולפורום בכלל...
מקווה שלא אכפת לכם...

למעלה