שאלת שותפים בסופ"ש...

lizzika

New member
שאלת שותפים בסופ"ש...

היי, יש לי שאלה בקשר להישארות שותפים בדירה בסופ"ש, מנסיונכם מה עדיף בהנחה שאני לא תמיד אשאר בדירה בסופ"ש ואחזור הביתה לעיתים קרובות. האם זה בסדר לשאול שותפה נשארת בדירה אם היא נשארת באופן קבוע או חוזרת לאנשהו ? האם היא מביאה מישהו לדירה בסופ"ש שיסתובב בדירה ? האם זה לא עשוי ליצור לה אנטי כלפיי ובעצם לגרום לה לפסול אותי מלהיכנס (ואז חבל כי יכול להיות שאפסיד את הדירה שבסך הכל מצאה חן בעיני) ? תודה לכם. ביי.

Noaal

New member
כשהולכים לחפש דירות ויושבים עם

השותפים הפוטנציאלים ועוברים על "ההרגלים" של כל אחד, ניתן לשאול את השותפים (הפוטנציאלים) האם הם נוטים להישאר הרבה בדירה בסופ"ש, האם הם אוהבים לארח בסופ"ש וכו'. ניתן לבקש מהשותפים הפוטנציאלים שיגידו לך בסופ"שים שאת נמצאת אם יש בכוונתם לארח מישהו (בעיקר בני המין השני). בסופ"שים שאת לא נמצאת זה לא אמור לעניין אותך (כמו שזה לא אמור לעניין את השותפה שלך אם היא לא נמצאת), אלא אם משתמשמים בדברים שלך או בחדר שלך.

תלוי איך שואלים

אבל בגדול, זה בסדר. אם אתן כבר יושבות לשיחה ומדברות על כל מיני דברים שיהיו קשורים לשותפות שלכם, גם זה דבר לגיטימי. הדבר היחיד שכדאי לשים לב אליו הוא איך שואלים את השאלות. אם תשאלי "את לא מביאה לכאן מלא אנשים בסופשבוע, נכון?" יש בשאלה הזו גוון ביקורתי, כמעט מאשים - וזה מובטח ליצור אנטגוניזם. פשוט תשאלי אותה מה היא עושה בסופי שבוע, אם היא נשארת בדירה או נוסעת, ותניחי שאם היא נשארת בדירה, אז היא עשויה לנהוג בה באותו אופן כמו יום רגיל: היא יכולה לישון, לאכול, לראות טלוויזיה, וכן - גם להזמין אנשים. (בדיוק כמו שאת היית יכולה - אם המצב היה הפוך.). אם התשובה שלה תהיה חיובית ואת תחששי לדבריך, תמיד את יכולה לנעול את הדלת של חדרך בסופי שבוע.

למעלה