את האמת עם אני יושבת עם גוש בשר משובח באמצע יער אני הולכת לקושש לימונים ולמצוא אבני צור שבורות למתרות קרפצ'יו . השירשור על עישון כולל גישה לחומרים מיוחדים כמו מעשנה או תנור או ווק ולא ברור עד כמה הבשר עמיד בכל פעם . אני מחפש משהוא שיתן לי לסחוב בשר לשטח , לטגן אותו על האש ולאכול אותו בלי להיצטרך לפינוי לבית חולים עם עדיפות למרינדות
נו טוב, אז למה לא אמרת שאת מחפשת כישוף ?../images/Emo8.gif
בוודאי שאת יכולה להסתובב 48 שעות בשטח עם בשר ללא קרור בחום של 35 מעלות ובלחות של 70 אחוז מים באוויר. אין שום בעיה עם הקטע הזה, כל עוד את לא מתכוונת לאכול את הבשר.
בימים עברו היה נהוג ליבש בשר למלא אותו במלח מכל הכיוונים ולהשאיר אותו בשמש להתייבש כמה זמן באיזה זווית ואיזה סוג נתח צר לי לא יכל לעזור. הא"רהב מוכרים בשר מיובש הם קוראים לזה צ'רקיביף יש לזה טעם מבחיל (לפחת אלו שאני טעמתי)