שאלת שינה

• פותח הנושא doe2
  • פורסם בתאריך

doe2

New member
שאלת שינה

הבת שלי בת 9.5 חודשים. מבחינת התפתחות פיזית -היא זוחלת, יושבת באופן עצמאי, נעמדת וצועדת בהיסוס מסביב לשולחן. מבחינה התפתחותית - מוחאת כפיים, מרימה יד לשלום (לא מכופפת את האצבעות ולא מניעה את היד לבי בי), אומרת אבא ברור, אומרת "מה" כשהכוונה אמא ומלמלת משהו שמשתמע שהיא אומרת "את זה". תזונה - מעולם לא הייתה אכלנית גדולה. אוכלת הכל, דייסות, פירות, מרקים, מוצקים וגבינות אך בכמויות קטנות. בחודשים הראשונים הייתה רגישה ללקטוז ואכלה סימילאק טופ פרי (חלבי נטול לקטוז) מזה כחודשיים אוכלת גם חלבי. הבעיה היא בשינה - היא מתעוררת מידי חצי שעה למוצץ. מחכה שאני אבוא ואשים את המוצץ בפיה ומייד נרדמת . אם אני לא באה מייד, היא מתיישבת ובוכה עד שלבסוף היא מתעוררת לחלוטין. נסיונותי להביא את ידה למוצץ נתקלו בסירוב מוחלט. יוצא שכל הלילה אני מטיילת. א. לא ברור לי מדוע היא מתעוררת כל כך הרבה פעמים.כלומר מה מציק לה שגורם לה להתעורר כל כך הרבה. ב. איך אפשר להרגיל אותה לקחת מוצץ לבד (יצויין שגם במשך היום היא לא ששה לקחת את המוצץ לבד). עוד דבר, לפני שהיא נרדמת היא מאוד עייפה כך שהיא לא אוכלת כמעט את החלב והדייסה. והיא משלימה את הארוחה בערך בשעה23.00 ולא אוכלת יותר עד הבוקר. דבר נוסף, ראינו שהיקיצות שלה לא קשורות לשעת ההשכבה כלומר בין אם היא הולכת לישון ב 19.00, 21.00 או 23.00. עדיין היא תקום. הערה אחרונה, אם היא ישנה איתנו היא מתעוררת הרבה פחות פעמים (בכל אופן זה כבר נדיר שהיא ישנה איתנו). יש הצעות/פתרונות/הארות? תודה מראש. ~ doe שרגילה לטיילת של חוף הים ולא לטיילת הלילית ~

למעלה