שאלת שיניים ומשחת שיניים

שאלת שיניים ומשחת שיניים

בוקר טוב רציתי לשאול את המומחים מבינכם: רציתי להתחיל להשתמש במשחת שיניים לתמיר כי הוא די מאס במברשת שיניים, אתמול שהייתי בקניות, ראיתי שרשום על כל משחות השיניים לא לבליעה ובהשגחת מבוגר. אני יודעת שאמורים לשים כמות כגודל אפונה, אבל איך ניתן למנוע בליעה?, האם להתחיל להשתמש בגיל מאוחר יותר?, תמיר בן שנה ושבעה חודשים. תודה מראש אורית

יש משחת שיניים טובה

של WALEDA לילדים. והיא טובה מהשן הראשונה. יש לנו מברשת שיניים של ORAL B מספר 1. היא מצויינת, גמישה כמו נשכן. אושרי ממש אוהב אותה. אנחנו עדיין משתמשים רק במיים בלי משחה. אבל נראה לי שבעוד כמה חודשים נתחיל עם משחה.

nlanxner

New member
אי אפשר למנוע

את הבליעה של המשחה וגם לא צריך. שמים ממש מעט משחה. הבת הגדולה שלי (שנתיים וחצי) מאוד אוהבת את המשחה של קולגייט והיא ממש מוצצת את המברשת עם המשחה בהתחלה. הבנתי שלפעמים אפילו נותנים תוספת של טיפות פלוריד לילדים ששותים רק מים מינרלים כך שהכמות שהם בולעים ממש לא רצינית. אני התחלתי לצחצח שיניים עם משחה ממש עם השן הראשונה בשביל ההרגל. בהתחלה צחצחתי עם האצבע ורק לקראת גיל שנה עברנו למברשת.

הילדים שלי בלעו

משחת שיניים ( של ילדים כמובן) באופן קבוע, וכמו שאתם יודעים - כולם בריאים ומתפקדים טפו טפו. לדעתי לא צריך לעשות מזה עניין.

למעלה