תמיד כל השאלות על שיער בפורום מתייחסות לשיער שם למעטה... ואני רוצה לשאול, בעיקר את גברברי הפורום, איך אתם אוהבים את שיער הראש של בנות הזוג שלכם, או בכלל של המין השני..? ארוך? קצר? אסוף? פזור? חלק? מתולתל? גלי?....
במהלך הסקס מצד אחד אני אוהב לראות איך שיער ארוך מתנפנף לו תוך כדי, מצד שני כזה מגיע ללנשנש מקומות כמו עורף וצוואר שהשיער מפריע, יותר נוח שהוא אסוף (או שיש יד פנויה להזיז אותו, מה שלוב אין לי)
אוהב שיער ארוך עדיף אסוף בזמן האקט עצמו, ובכלל שיער מטופח של בחורה זה אחד מהדברים הכי שווים שקיימים בעולם!! אין משהו יותר מרענן מללכת ברחוב מזוהם של ת"א ואז לקבל wave קונדישנר לנחיר השמאלי שיכול לשמח אפילו את המדוכא שבאדם, או לחילופין אם אתה רוצה להציק לבת זוגתך אפשר לאכול את הרעמה שלה כדי שתושיע את קיבתך הדאובת למאנ'ץ. ובזמן האקט עצמו לתת משיכות קטנות בשיער החושפים את מערומי הצוואר הצחור לנשיכה
. זרמים חשמלים שהוא מוליך על החזה, בזמן שהשפתיים המפנקות יורדות דרומה
אני תמיד צוחק עם ידידה פמניסטית ואומר לה גבר שלא מסוגל לתפוס בשיער של הבחורה בזמן הדוגי בשביל הריגוש שב"פוקס פאק" גם כשהשיער שלה פזור זה גבר שלא יודע לזיין בדוגי
שיהיה פזור בזמן הסקס ובכלל. לי יש שיער ארוך ולרוב הוא פזור בזמן הסקס, אלא אם ממש ממש נהיה לי לוהט. אז, אני אוהבת שהוא אוסף לי אותו ומושך אותו עד כדי כאב.