שאלת שיתוף סיכום מפגש :

Purple Mushroom

New member
שאלת שיתוף סיכום מפגש :

קודם כל שאלה אחרת: לא היתה כאן אף הודעה חדשה בפורום מאז הודעת התגובה שלי אתמול בלילה. חברים, אפשר גם לכתוב כאן.
עכשיו: למרות מה שכתוב בהערה בורוד פוקסיה מזעזע. אני חש צורך לשתף גם כאן, בקשר למפגש המאוד כיפי, נחמד, מגניב, אוהב
חברי, משפחתי, שהיה אתמול בלילה בתל אביב.
מה כן אפשר לשתף? (מנסה להיות חכם, גם אחרי פרשיית החשיפת פרטים בבלוג שלי, בתחילת השנה, גם רטרואקטיבית, מתחילת המפגשים בכלל, כבר שנה ורבע). לא הספקתי לדבר על הנושא הטעון גם עם S אתמול בלילה, שהגענו ראשונים. אפילו כינויים אני פוחד לכתוב, רק אות ראשונה.

אז השאלה היא: מה כן אפשר לשתף,
אחרי שהמפגש כבר הסתיים אתמול בלילה.
כי אני כן רוצה לכתוב ולשתף בפורום עצמו, בנושא חשוב זה. די קשה לי עם חרדת הפרטיות של כל חברי הפורום, ויכול להיות שבעתיד, זה יהיה מפגש פייסבוק, או מפגש וואטסאפ, (מזל שיש פייסבוק למחשבים נייחים, כי לי אין אינטרנט נייד).
וזהו בערך. כמו במפגש שהייתי בו בסוף 2001., אה ! למרות שקשה לי, משתדל מאוד לכבד את הפרטיות של כולם. לכן כתבתי, ושאלתי:
מה כן אפשר לשתף?
כל החברים מוזמנים להגיב, ובמיוחד החברים שהיו, המנהלת, וד' וס', מהשרשור בפייסבוק
.
אלון ארד, פורומיסט ובלוגר, לעת מצוא, שחשובים לו המפגשים האלו :).
=]

EdisonGirl

New member
לא הייתי במפגש ולא לא יודעת להגיד.. :)

אבל כל הכבוד על הבירור. יכולת לעשות אותו גם באופן פרטי עם כל אחד מהמשתתפים במסר או הודעה, כדי לא לחשוף את מי שהיה ולא מעוניין להיחשף.

goldy

New member
עם כל הפעילות שלך בפורום,

הייתי בטוח שתשתתפי גם.

lemonade111

New member
אני לא מצטער שלא הייתי במפגש

המבין יבין והרוצה להבין ישאל. וחיים יבין.

lemonade111

New member
רק ההזמנות שלכם זה מה שחסר לי

5 בנים עזבו את הקבוצה חוץ ממני בחודשים והאחרונים מה הפלא.

מה חשבתם שמישהו ידבר עלי לא יפה אפילו בטעות ואני ישאר חייב? מה אני לא נפגעתי? חוץ מזה שברור לי שלא רציתם אותי בקבוצה וזה רק נתן לכם תרוץ טוב. למעשה אתם צריכים להגיד לי תודה שנתתי לכם את התירוץ להעיף אותי. חוץ מזה שהקבוצה לא תחסר לי ואני לא צריך את הטובות שלכם כאילו שאני צריך את הטובות שלכם בשביל לקבל קצת חברה. לא יצא לי לספר יותר מדי על עצמי אבל יש לי מספיק חברים גם בלעדיכם וצביעות כזאת ביחס "כאילו שאתם עושים לי טובה" אני ממש לא צריך.

Purple Mushroom

New member
הי,לימונדה, לא צריך להפגע.

אני נמצא כאן בקבוצה יותר מעשור. כמו בכל קבוצה, אנשים באים והולכים. לא צריך להפגע כ"כ. גם אני אחרי המפגש, הבנתי שיחסים עם אנשים מאוד מורכבים. (עדיין לא חזרתי לקבוצה). כל אחד והצבע שלו.
בקיצור: לא צריך להיות רגיש יותר מידי, ולא לקחת ללב יותר מידי. אני אישית הייתי שמח להמשיך לראות אותך בקבוצה. אנחנו המאותגרים חברתית אולי.
בקיצור, אל תקח הכל קשה. להתראות,
אלון :)...

b0redavid

New member
הבאת את זה על עצמך וחבל אבל טוב שגילית מי אתה

...וגם פה אתה מתנהג לא משהו בכלל... אני עוד ניסיתי כמה פעמים לשכנע אותך להשאר אם זכור לך... אבל זהו, עברת את הגבול... מזה עברת? טסת במהירות האור!

תרגיש טוב.

ברצינות.

lemonade111

New member
גיליתי מי אני?

אז נכון שקצת התפרצתי אבל הייתה לזה סיבה ואני לא מדבר על המקרה הספציפי, אבל עזוב זה לא לפורום, או בפשטות לא נראה שהייתי ממש רצוי שם בכל מקרה גם בלי קשר לאותו מקרה.

בקשר לפורום פה "לא מתנהג משהו בכלל", אם זה שאמרתי בשרשור אחר על אנשים איזה חנונים אז ככה: לא אמרתי כדי שירגישו לא טוב עם עצמם אם כבר להיפך, לגבי חנוניות אני דווקא מחבב חנוניות לפעמים. ושאמרתי למישהו שזה כמו חייו של חנון, ראיתי עוד כמה חנונים שמתנהגים בדיוק אותו דבר והוא לא צריך להרגיש לא טוב עם זה ובכלל זה נאמר בצורה של הומור מסויים והוא צריך לדעת (אני מקווה) להבין את ההומור הזה ולקבל את עצמו כמו שהוא, כי זה גם לא נאמר בצורה של כדי להעליב ולקבל את עצמך זה אומר להיות שם עם מי שאתה וגם עם יש מגרעות ובמקרה הזה זה לא אומר על מגרעה הוא צריך לקבל את עצמו עם המגרעות או לא המגרעות ולהיות שלם עם עצמו וכן כחלק מזה לקחת בהומור, וזה שאומרים "חנון" זה לא אומר שצריך לקחת את זה במובן שלילי, ובן אדם צריך להיות שלם עם מה שהוא כמו שהוא.

ושוב לגבי העיניין שאתה אומר כאילו חשפתי את הפרצוף האמיתי שלי, אזהו שזה לא הפרצוף האמיתי שלי אבל המציאות יותר מורכבת וכן יכול להיות שרק אני הרגשתי לא רצוי שאפילו לייק או אפילו mercy like אנשים התביישו לתת לי שזה לא יראה כאילו הם רוצים להיות חברים שלי או בעדי, לא חשוב בדיוק מה הסיבה אבל זה גם לא משנה העניין של הלייקים. בתכל'ס לא מש הייתי רצוי ואם אנשים עשו עיניין מהסיפור לפני זה של הפרטיות אז אני לא יודע מה עובר עליהם או שהם פשוט לא מכירים אותי ואני מקווה שזה האופציה השניה כי אז הם ממש שרוטים כי אם הם היו מכירים אותי הם היו יודעים שאני אולי הבן אדם הכי סודי שיש והם בקושי יודעים כלום עלי ועל החיים הפרטיים שלי. בקיצור חפרתי מספיק.

b0redavid

New member
עדיין חבל שככה הדברים הסתיימו!

וכן, רק עכשיו קראתי את ההודעה שלך... שלא תחשוב שעשית לך דיס והתעלמתי. שנה טובה!

למעלה