שאלת שכר

רתם11

New member
שאלת שכר

שלום הייתי רוצה לדעת אם יש פה מישהו שיש לו מושג מה המשכורת הממוצעת של הנדסאי אלקטרוניקה עם ניסיון (לא קנדי) שעובד בתחום של מפעלי סמיקונדקטור (בתור טכנאי למכונות בחדר נקי) (עם אישור עבודה כמובן)

רתם11

New member
הנה מה שמצאנו

Annual Salary Range (in Canadian Dollars) Graduate Technicians and Technologists $43,500 – $47,975 Certified Technicians $55,000 – $59,550 Certified Technologists $59,000 – $63,000

הנדסאי זה זה עם השכר היותר גבוה

בהתבסס על מכתבי המלצה וניסיון קודם, מעסיק קנדי לא תמיד ידרוש לבצע הסבה קנדית של התעודות, ובחינת רישוי, אני לא יודע עד כמה יש הצעות עבודה לטכנאי בחדר נקי, כי ישראל היא מעצמת סמי קונדקטורס ואין לי מושג מה המצב של התעשייה הקנדית בתחום. את זה תצטרכו לחפש באתרי הדרושים כמו וורק פוליס ומונסטר קנדה. 60 אלף דולר זה שכר שאפשר להסתדר איתו אבל לא להתעשר, כדי לחיות טוב גם בן הזוג צריך לעבוד.

רתם11

New member
בהמשך לתשובתך הנהדרת

האם הנדסאי זה הקטגוריה האמצעית או האחרונה והמשתלמת ביותר ממה שציינו? בכל מקרה אנחנו די מסודרים, כי עד שנעבור אני אהיה עם תואר ראשון בייעוץ חינוכי ואמנות ותעודת הוראה לי יש אזרחות קנדית מסבא והורי גרים בקנדה כבר שנתיים, ואמא שלי תפוסה חזק בתוך הרשת החינוכית של אסוסיאייטד בטורונטו, אז לא יהיה לי קשה למצוא עבודה די משתלמת ואוכל לעשות על בעלי ספונסרשיפ, כמו שאמא שלי עשתה על אבא שלי. זה בערך חצי שנה עד שמגיעים האישורים. בכל מקרה, אם המשכורות שציינתי הם ברוטו, מה נשאר בנטו? (כמה יורד על מיסים בקנדה?) אודה לתשובתך

EB2

New member
מחשבון למס הכנסה

http://www.ey.com/global/content.nsf/Canada/Tax_-_Calculators_-_Overview יש עוד הוצאות שמנכים כמו ביטוח לאומי קרן פנסיה אבטלה ועוד.....

סקר הוצאות המשפחה בקנדה לפי איזור

הסך הכל שהוא ההוצאה הכוללת הוא למעשה ההכנסה השנתית ברוטו, כשהסכומים שאינם תשלומי מיסים והוצאות הם למעשה מה שנשאר לחיסכון, גם התשלום למגורים SHELTER הוא בחציו חיסכון כי הוא משמש לבניית הון בהחזר קרן המשכנתא.

למעלה