שאלת שלושת התשובות

שאלת שלושת התשובות

[גנוב] אם אין לכן שלושה דברים אז, נסתפק באחד או שניים. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: שלושה תחביבים שתמשיכ/י בהם גם עוד 10 שנים: שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: שלושת הפורומים האהובים עליך: שלושה אנשים (עזוב/עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: שלושה שירים יפים: שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: שלושה ספרים שלא תשכח/י: שלוש תוכניות טלוויזיה שאת/ה רואה קבוע: שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: שלושה דברים שאת/ה באמת נהנית לעשות: שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנ/ה: שלוש שעות מועדפות ביום: חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: שלושה דברים שאת/ה שונא/ת בעצמך: שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת בעצמך: שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: שלושה דברים שגורמים לך לבכות: שלוש סיבות לקום בבוקר: שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת/ה רוצה להיות-כשתהיה/י-גדול/ה: שלושה דברים שאת/ה מפחד/ת מהם: שלוש משאלות: שלושה פתגמים: ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת/ה מאמינ/ה בהם: שלושה דברים שאף פעם לא תעשה/י: שלושה דברים שאת/ה שונא/ת באופן כללי:

העללות!

מה זה כל השאלונים הבלתי נגמרים האלה? אבל מי יכול להגיד לא לאמא?
שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: שוקולד, גלידת שוקולד , עוגת שוקולד שלושה תחביבים שתמשיכ/י בהם גם עוד 10 שנים: אין לי מושג. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: ראה סעיף א'
שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: נס קפה, מיץ לימון טיבעי שלושת הפורומים האהובים עליך: מנ"ר כמובן! ואין חביבים במיוחד אחרים. נכנסים לאן שמעניין כשמשעמם. שלושה אנשים (עזוב/עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: מעבר למשפחה ובן הזוג, אלו חברים טובים שלי שהשמות שלהם לא יגידו לכם כלום שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מוביילים, כובעים ומטפחות שלושה שירים יפים: LADY IN RED, POISON וזה סתם שירים שעלו לי במיידי שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: משינה שלושה ספרים שלא תשכח/י: הפרפר, אורה הכפולה שלוש תוכניות טלוויזיה שאת/ה רואה קבוע: אין כאלה שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: צלילי המוסיקה ולא זוכרת מה עוד שלושה דברים שאת/ה באמת נהנית לעשות: לטייל עם החבר, יוגה, שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: נחה! שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנ/ה: 5 אבנים, גומי, קפיצה בחבל שלוש שעות מועדפות ביום: 9-12 חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: עקשנות, רוחב לב שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: אסרטיביות, מעט חשדנות ואני חייבת לעוף אז השאר יגיע בהמשך..

כבר עניתי על זה

[מיד אחרי שגנבתי
] אבל אולי עכשיו התשובות יהיו קצת שונות
שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: לקרוא מכתבים ישנים, להסתכל בתמונות של פעם [לאו דווקא שלי], לשחק עם הכלבות. שלושה תחביבים שתמשיכ/י בהם גם עוד 10 שנים: מריטת שיערות סוררות, כתיבה, קריאת ספרים. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: ה-כ-ל. יותר ספיציפי - בשרים [בעיקר על האש], סלטים ודברים מלוחים. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: דיאט קולה, יין לבן, הפוך עם קצף. שלושת הפורומים האהובים עליך: 'מה נשים רוצות'
, 'סיפורים מהחיים ומהאינטרט'. שלושה אנשים (עזוב/עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: האקס שלי [למרות שעכשיו הוא דיי מעצבן אותי
], חברה טובה. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: היחידים בחדר שלי - מיטה, ספה, ארון. שלושה שירים יפים: [Poison, כמובן] מכתב קטן - להקת פיקוד מרכז Je Me Sens Bien Aupres De Toi - Petula Clark How Do You Do - Roxette שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: לא שומעת דיסקים. שלושה ספרים שלא תשכח/י: ורוניקה מחליטה למות/פאולו קואלו [+ מרבית הספרים שלו], מישהו לרוץ איתו/ דויד גרוסמן. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת/ה רואה קבוע: אין כאלה. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: רק אתמול נולדה, שיער, פיתוי. שלושה דברים שאת/ה באמת נהנית לעשות: לאכול [וחבל שכך], לישון, לעשן. שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: משפצת. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנ/ה: דוקים, מונופול, כל מיני משחקים פריקים שהיינו משחקות אחותי ואני. שלוש שעות מועדפות ביום: לילות. חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: סקרנות, חוסר יציבות, עצבנות. שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: מוטיבציה, שאני אפסיק להשתעמם מהר, מניפולטיביות. שלושה דברים שאת/ה שונא/ת בעצמך: חיצונית - קצת עודפים פה ושם, הייתי רוצה שיער יותר ארוך [וקשה לי להאריך]. אישיותית - חולת עצבים, לעיתים לחינם, לא יודעת להחליט. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת בעצמך: חוזק, היפראיות, עיניים. שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: אותם הדברים שאני שונאת. שלושה דברים שגורמים לך לבכות: עצבים. שלוש סיבות לקום בבוקר: לצאת למקום אהוב. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: אין כאלה. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: לארגן כסף. ...עד גיל 30: אמממממ שלושה דברים שאת/ה רוצה להיות-כשתהיה/י-גדול/ה: אמא, בעלת עסק. שלושה דברים שאת/ה מפחד/ת מהם: חרקים, להיות אשה ממורמרת, אונס. שלוש משאלות: לדעת מה אני רוצה, להיות בעלת מוטיביציה, לרזות. שלושה פתגמים:
ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת/ה מאמינ/ה בהם: אלוהים, אנרגיות, אמונה. שלושה דברים שאף פעם לא תעשה/י: אבעל קטין, אעשה את צרכיי המעניינים בחוץ [...], אגדל לטאה. שלושה דברים שאת/ה שונא/ת באופן כללי: אנשים רעים וטיפשים, חוסר אונים.

Palm tree

New member
השאלונים האלו מגמיעים ומיגעים

שאלון צריך להיות כזה שמעניין לקרוא אילו תשובות אנשים מילאו. והשאלון הזה, הוא ממש לא כזה.

אתה לא מחוייב לענות עליו.

מצד שני, עם טענה שכזו, אתה מוזמן לערוך שאלון שיעניין אותך התשובות עליו.

Palm tree

New member
אני אשמח, אבל

אני משוכנע שהראש הכחול וחסר הטקט שלי עוד יוליד פה רפובליקה נגדי.

Vdrums

New member
טוב יש קצת זמן. ../images/Emo3.gif

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: לנגן, לשמוע מוזיקה, לנהוג שלושה תחביבים שתמשיכ/י בהם גם עוד 10 שנים: לנגן, מוזיקה, ים שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: אוכל של סבתא, עוגת פירורים של אמא, סטייקים שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: מים, קולה, בירה שחורה. אלכוהול: אייריש קרים, מרטיני רוסו, סמירנוף אייס שלושת הפורומים האהובים עליך: מתופפים, מה נשים רוצות, רוק שלושה אנשים (עזוב/עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: אבי, גלעד, פזית שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: תופים, מיטה, טלויזיה. חוץ מזה אין עוד שברים
שלושה שירים יפים: קשה מאוד... אין לי תשובה על זה שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: דם, סוכר, סקס, קסם של רד הוט צ'ילי פפרז. פוליס, משינה. שלושה ספרים שלא תשכח/י: הטאו של פו שלוש תוכניות טלוויזיה שאת/ה רואה קבוע: אין קבוע. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: ספרות זולה, מציצים, אלכס חולה אהבה וכל שאר הבורקס. ובקרוב קיל ביל יצטרף לרשימה שלושה דברים שאת/ה באמת נהנית לעשות: לנגן, לשחק מטקות, להתנשק שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: לומד לנגן מסודר. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנ/ה: יש רק אחד - לגו. שלוש שעות מועדפות ביום: השעה של הארוחת ערב, שעה של נגינה, שעה של מוזיקה חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: חסר סבלנות לעיתים, יודע להקשיב, שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: יותר סבלנות, פחות קוצים בתחת שלושה דברים שאת/ה שונא/ת בעצמך: קשה לי לדבר על עצמי. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת בעצמך: שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: שלושה דברים שגורמים לך לבכות: שלוש סיבות לקום בבוקר: תופים, חברים ועוד סיבה שאין כרגע... שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: מוזיקה, תופים, חברים ושוב הסיבה ההיא שחסרה. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: למצוא אותה, להצליח בלימודים ...עד גיל 30: לסיים את התואר, להיות עם האחת, להתקדם ברמת החיים שלושה דברים שאת/ה רוצה להיות-כשתהיה/י-גדול/ה: לא יודע שלושה דברים שאת/ה מפחד/ת מהם: כישלון, להיות לבד. שלוש משאלות: אהבה, אושר וקצת עושר שלושה פתגמים: מי שמתבייש מתייבש. ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת/ה מאמינ/ה בהם: בעצמי שלושה דברים שאף פעם לא תעשה/י: לא אעשן שלושה דברים שאת/ה שונא/ת באופן כללי: שמפריעים לי, שאומרים לי את אותו הדבר פעמיים-שלוש.

s20782

New member
תשובות../images/Emo20.gif

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: שוקולד,מוזיקה שלושה תחביבים שתמשיכ/י בהם גם עוד 10 שנים: מוזיקה, ציור, מחשב שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: שוקולד שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: קולה-לצערי שלושת הפורומים האהובים עליך: המזרח הרחוק, פרוייקט וואי שלושה אנשים (עזוב/עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: אין כזה. משפחה כרגע הם הכי חשובים. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מיטה, מראה שלושה שירים יפים: יום ועוד יומייםheaven שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: אין שלושה ספרים שלא תשכח/י: הנסיך הקטן שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: שרק, מפלצות בע"מ,רומיאו חייב למות, מוצאים את נימו שלוש תוכניות טלוויזיה שאת/ה רואה קבוע: פרוייקט וואי שלושה דברים שאת/ה באמת נהנית לעשות:לצייר, לכתוב,לרקוד שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: חו"ל, נופש בארץ,ים,מסג'ים שלוש שעות מועדפות ביום: 22-24 חלק שני - אישיות שלוש תכונות בולטות שלך: חוסר סבלנות, רגישות,כנות שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: אסטרביות, פילפליות שלושה דברים שאת/ה שונא/ת בעצמך: וותרנות, אכפתיות-יתר,חוסר סבלנות שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת בעצמך:נתינה,אהבה, תקשורתיות,חינניות שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: תחת/משקל,גובה שלושה דברים שגורמים לך לבכות: אובדן, תסכול שלוש סיבות לקום בבוקר: משפחה, מטרות שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: מטרות, משפחה שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: לימודים,טיול, עבודה-כסף,עד גיל 30-תואר,מקצוע,משפחה. שלושה דברים שאת/ה רוצה להיות-כשתהיה/י-גדול/ה:מעצבת-גרפיקאית שלושה דברים שאת/ה מפחד/ת מהם:מוות,כאב,צלילה, גובה שלוש משאלות: אושר, הצלחה, אהבה,בריאות שלושה פתגמים: אין דבר העומד בפני הרצון. שלושה דברים שאת/ה מאמינ/ה בהם:אמונה בעצמך, גרפולוגיה שלושה דברים שאף פעם לא תעשה/י: זנות, רצח, גניבה,בגידה. שלושה דברים שאת/ה שונא/ת באופן כללי:קינאה,בגידות,מרמה,חוסר צדק

מיאו../images/Emo54.gif

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: חברה שלי, לאכול לשחק. שלושה תחביבים שתמשיכ/י בהם גם עוד 10 שנים: תאטרון, קולנוע, פילוסופיה שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: פסטות, בשרים על גריל, יפאני שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: ספרייט, מים ובירה שלושת הפורומים האהובים עליך: תאטרון ומשחק (הפורום שלי), שאלה קטנה, מאטריקס וקונספירציות. שלושה אנשים (עזוב/עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: חברה שלי הדס, עידו, גיא. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מיטה, שולחן, ארון שלושה שירים יפים: אין לי כוח, יש יותר מידי שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: החומה(פינק פלויד), יציאה(שלום חנוך) מאיר בנאי האוסף. שלושה ספרים שלא תשכח/י: לזכור ולשכוח. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת/ה רואה קבוע: לא רואה באופן קבוע. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: הסנדק (שני חחלקים ראשונים). שלושה דברים שאת/ה באמת נהנית לעשות: תאטרון, לאהוב ופילוסופיה. שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: נוסע לחו"ל, לומד באוניברסיטה. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנ/ה: זיכרון, race. שלוש שעות מועדפות ביום: 9:00, 11:00ף 18:00 חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: יצירתי, אימפולסיבי, רגיש. שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: ? שלושה דברים שאת/ה שונא/ת בעצמך:אימפולסיביות, רגישות. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת בעצמך: יצירותיות, אהבה לזולת. שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: ? שלושה דברים שגורמים לך לבכות:כשכותבים לי משהו אמיתי ומרגש. שלוש סיבות לקום בבוקר:מישהו שאוהבים. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: כנ"ל. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: לסיים סמסטר באוניברסיטה הפתוחה. ...עד גיל 30: להלות את המופע שלי. שלושה דברים שאת/ה רוצה להיות-כשתהיה/י-גדול/ה: שחקן, במאי, ראש ממשלה. שלושה דברים שאת/ה מפחד/ת מהם: מוות ,נכות. שלוש משאלות:? שלושה פתגמים:? ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת/ה מאמינ/ה בהם: יצירה, פוטנציאל, תורשה שלושה דברים שאף פעם לא תעשה/י: לא יכול להבטיח שלושה דברים שאת/ה שונא/ת באופן כללי: שחצנות, צביעות, שקרים.

אורזמן

New member
סקר בשעה הזויה

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: ים, טיול רגלי בטבע שלושה תחביבים שתמשיכ/י בהם גם עוד 10 שנים: באולינג, אינטרנט שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: בשר על האש, ירקות, שוקולד שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: מים, וודקה, תה עשבים שלושת הפורומים האהובים עליך: מה נשים רוצות, מה גברים רוצים שלושה אנשים (עזוב/עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: הם ששם שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מיטה, שידה, ארון שלושה שירים יפים: אמא אדמה(אריק איינשטיין), the great gig in the sky - pink floyd, ועוד..... שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: פינק פלוייד, ג'פסי קינגס, מוזיקה קלטית. שלושה ספרים שלא תשכח/י: הדו-אין\ מיצ'ו קושי, ספרים של קרלוס קסטנדה שלוש תוכניות טלוויזיה שאת/ה רואה קבוע: קומדיות שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: 50 דייטים ראשונים, שר הטבעות, אני רובוט שלושה דברים שאת/ה באמת נהנית לעשות: אינטרנט, מדיטציה, לאכול שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: סדר בחיים שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנ/ה: מונופול, בילי, שבע אבנים שלוש שעות מועדפות ביום: לפנות בוקר, בין הערביים חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: סבלנות, עקשנות, נתינה שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: שלושה דברים שאת/ה שונא/ת בעצמך: מתרגז בקלות שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת בעצמך:נרגע מהר שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: שלושה דברים שגורמים לך לבכות: סרט טוב, בעלי חיים שנפגעים שלוש סיבות לקום בבוקר: לראות את השמש עולה, לחוש את רוח הבוקר שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: אויר, שמיים, שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: מה שלא הספקתי שנה קודמת ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת/ה רוצה להיות-כשתהיה/י-גדול/ה: יש דבר כזה..... שלושה דברים שאת/ה מפחד/ת מהם: למה לפחד..? שלוש משאלות: שקט נפשי,..... שלושה פתגמים: ראה חתימה ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת/ה מאמינ/ה בהם: בעצמי, בי, אני שלושה דברים שאף פעם לא תעשה/י: לקחת חיים שלושה דברים שאת/ה שונא/ת באופן כללי: צביעות, שקרים ולראות את הטבע נהרס

למעלה