שאלת שניצלים
סבתא שלי היתה נוהגת לצפות את השניצל לפני הטיגון, ואז להקפיא אותו ככה, ולפני הארוחה - היא פשוט היתה מפשירה מהמקפיא את הכמות שרצתה ורק אז טיגנה. פטנט נחמד שמקל את החיים ללא ספק. אבל אז שמעתי איפשהו שזה לא בריא בגלל הביצה. (להקפיא אותה ואח"כ להפשיר - משהו עם חיידקים וכו'). מישהו יודע להגיד לי? כי זה בהחלט יכול להקל את החיים להקפיא כמות וכל פעם להוציא ולטגן בלי כל הפצ'קע...
סבתא שלי היתה נוהגת לצפות את השניצל לפני הטיגון, ואז להקפיא אותו ככה, ולפני הארוחה - היא פשוט היתה מפשירה מהמקפיא את הכמות שרצתה ורק אז טיגנה. פטנט נחמד שמקל את החיים ללא ספק. אבל אז שמעתי איפשהו שזה לא בריא בגלל הביצה. (להקפיא אותה ואח"כ להפשיר - משהו עם חיידקים וכו'). מישהו יודע להגיד לי? כי זה בהחלט יכול להקל את החיים להקפיא כמות וכל פעם להוציא ולטגן בלי כל הפצ'קע...