שאלת תבניות

RORRI 2003

New member
שאלת תבניות

שמתי לב שלחלק ניכר מהעוגות לילדים משתמשים בעוגה שנאפתה בתבנית של חצי כדור האם אתן משתמשות בתבנית מתכת או שמספיק האלומיניום החד פעמי (יש כאלה בכלל?)??? מה מומלץ??? ןבכלל איזה תבניות הייתן ממליצות שיהיו בבית "אמיתיות" ולא חד פעמיות מקווה לתשובות רורי

net the jet

New member
לגבי תבניות....אני אישית עברתי

לאחרונה לרינגים...גם יותר זול משמעותית, אז יש לי המון גדלים, גם יוצא יותר יפה ( גבוה וישר ופינות חדות ) וגם לא מתקלקל ( כמו למלש תבניות קפיץ שמשום מה בזמן האחרון התקלקלו אצלי אחת אחת... ) דרך אגב, יש רינגים בכל מיני צורות ( מלבן\ריבוע\לב\משושה... )

brownie65

New member
התבנית הכי פופולרית אצלי היא

תבנית קפיצית בקוטר 26. יש לי גם רינגים, אבל אני אופה הרבה עוגת שוקולד (מאוד דומה לזו של נטע) שהבלילה שלה מאוד נוזלית, ועם הרינג היה לי מקרה או שניים של נזילות. אני אופה עוגות חצי כדור בתבנית נירוסטה שיש לי כבר שנים ושתמיד השתמשתי בה להמסת שוקולד על אדים. לא נתקלתי בתבנית חצי כדור חד פעמית.

DOLPHINREEF

New member
אני משתמשת בתבניות שונות ../images/Emo19.gif

תלוי מה המטרה יש לי רינג, ותבניות קפיץ, וקערה עגולה לעיתים רחוקות אני משתמשת בקערות אלומיניום חד-פעמיות להכנת עוגה שאח"כ תצופה בבצק סוכר

t a l talim

New member
עוגות כיפה-

התוצאה המוצלחת ביותר מתקבלת לטעמי מאפיה בתבנית כיפה,(ניתן להשיג בחנויות המתמחות), אך אם אין בכוונתך לאפות עוגות כיפה רבות ואינך רוצה להשקיע ברכישת תבנית, ניתן לאפות בקערות נייירוסטה- החיסרון הוא שהתחתית שלהן ישרה ולא כיפתית, ולכן יש לעצב את הכיפה ע"י חיתוף העוגה או השלמת בצק, אבל בסך הכל הן עונות על הצורך.

למעלה