שאלת תזונה גיל 8 וחצי חד'
שלום, הבת שלי בת 8 וחצי חודשים. כיום ניזונה מ 2 ארוחות מוצקים ביום: ארוחת מרק ירקות+ עוף, ארוחת פירות מרוסקים. היא עדיין לא יושבת. יש לה 2 שיניים והשלישית בדרך. כאשר אני מנסה לתת לה את האוכל קצת פחות מרוסק (עם חתיכות בפנים) היא עושה קולות של גועל / הקאה. ניסיתי לתת לה פתי בר / קשה של לחם והיא לא מנסה להכניס זאת לפה (להבדיל ממשחקים וכל דבר נוסף שישר נכנס לפה..). אלא זורקת את זה.
כיצד ניתן "לקדם" אותה בתחום התזונה?
כיצד ניתן לעזור לה לעבור לאוכל מעובה יותר, אוכל אצבעות וכדומה? אני רוצה שהאוכל יישאר בגדר כיף ולא יהפוך (לה ולנו) ל"מלחמה" חס וחלילה. חשוב לי לציין, שהיא לא "אכלנית גדולה" .. לא תמיד היא אוהבת לאכול את המוצקים, אבל ישנה התקדמות טובה מאוד (בעיקר אצל המטפלת כמובן.. אבל גם אצלנו יש שיפור יפה מאוד באכילה, וכמובן שאני שמחה עם כל צעד כזה).
שלום, הבת שלי בת 8 וחצי חודשים. כיום ניזונה מ 2 ארוחות מוצקים ביום: ארוחת מרק ירקות+ עוף, ארוחת פירות מרוסקים. היא עדיין לא יושבת. יש לה 2 שיניים והשלישית בדרך. כאשר אני מנסה לתת לה את האוכל קצת פחות מרוסק (עם חתיכות בפנים) היא עושה קולות של גועל / הקאה. ניסיתי לתת לה פתי בר / קשה של לחם והיא לא מנסה להכניס זאת לפה (להבדיל ממשחקים וכל דבר נוסף שישר נכנס לפה..). אלא זורקת את זה.