שאלת תיקון לידה- ילד שני (ארוך).

א פ ר ת1

New member
מנסיון של 2 צמודים

קודם כל נתחיל בזה שאת רוצה עוד אחד ? אז מה הבעיה ? אם את ובעלך מסכימים בינכם אז מה איכפת לך מכל העולם ?......לכו על זה. בעניין התיקון : אז פה נכנס הנסיון שלי בשניים צמודים (שנה וחצי הפרש), אם נראה לך שתוכלי לשבת שעות ולהסתכל על הפיצי או להתעסק איתו רב שעות היום - טעות , יש עוד אחד בבית ובאמת אסור שזה יבוא על חשבונו , גם ככה העניין עם הקנאה קשה להם בהתחלה.צריך להקדיש הרבה תשומת לב לגדול. להניק - בהחלט כדאי ומומלץ...זה דבר מדהים שכדאי לך לחוות אותו. ובעניין הפער הצמוד - קשה , קשה מאוד , אני רק בהתחלה ומקטרת כל הזמן ומחכה לימים שבו הם יוכלו לשחק ביחד ואני יילך לישון צהריים...

קטיה 007

New member
לכי עם התחושות שלך

רק את יודעת מה את רוצה ומה מתאים לך לא אף אחד אחר
קטיה

g a n i

New member
בלת"ק: קודם כל ../images/Emo24.gifשנית, וודאי ש

נורמלי (בעצם, מי נורמלי במדינה הזו?
) וברצינות: אני חיכחתי, אבל כי *לי* זה התאים. וגם אחרי 4 שנים של להיות ילדה יחידה ונכדה ראשונה מכל הכיוונים ותשומת
בכמויות מטורפות מכולם, קרה לקראת סוף ההריון ששכבתי בלילות וחשבתי שאולי אני עושה לגדולה עוול נוראי
לכל הפרש הקשיים והיתרונות שלו. בכל גיל תהיה ירידה בכמות תשומת הלב שבר יקבל אחד על אחד. עובדה. אבל... את עושה לו טובה ענקית. את יוצרת לו משפחה! זו אחת המתנות הגדולות ביותר שאפשר לתת לילד. היום "ממרום"10 חודשים של משפחה בת 4 נפשות אני אומרת לך בוודאות ש(למרות רגעי האשם הרבים מספור, זה בא בילד-אין ללא קשר למציאות) מה שהקטן מקבל מהגדולה - כולל כאפות
- עולה עשרות מונים על מה שהוא "מפסיד", וגם ההיפך. לכי עם ה

למעלה