שאלת תם- בייסים

lilo4

New member
שאלת תם- בייסים

הבייס היחידי שאני מכירה הוא מחזק ציפורניים. אני מניחה שקיימים בשוק עוד כמה... איזה יש ומה המטרות שלהם?

G r o k e

New member
גם לי אין שום בייס

אבל אני מניחה שהתפקיד שלהם זה לחזק\לשמר את פני הציפורן, "להכין" אותה ללק , אולי למריחה יותר קלה, אולי כנגד הצהבה מלקים כהים.... בכל מקרה כמו שאמרתי בהודעה לבחורה שהתפצלו לה הציפורניים, אני משתמשת בנייל טק החלבי בתור בסיס.. כי הוא סוג של RIDGE-FILLER וזה מעולה...

lilo4

New member
זו סתם הייתה שאלה של ידע כללי ../images/Emo13.gif

אני משתמשת במחזק וזה מצוין בשבילי. אני יודעת למשל שטופ יש מגוון של סוגים- מייבשים, נותני ברק, נותנים גימור מאט, נצנצים, שינוי צבע וכו' וכו'. אני תוהה איזה סוגים של בייסים יש
תודה רבה על התשובה שלך
אני לא מכירה בכלל מוצרים של נייל טק...

Ultra marine

New member
רוב הבייסים שנתקלתי בהם

או שהם "רגילים" - אמורים לחצוץ בין הציפורן ללק (ולמנוע הצהבה) ולהדביק את הלק טוב יותר לצפורן. יש כאלה שהם גם מחזקים, ואני חושבת שיש כאלה שהם גם "רידג' פילרים" או שאת יכולה להשתמש ברידג' פילר כבסיס, אבל כיוון שזאת לא בעיה אצלי אף פעם לא חיפשתי או ניסיתי שכאלה. יכול להיות שאם תנסי להתשמש ברידג' פילר כבסיס הוא יהיה "לא מספיק טוב", כנ"ל אם את משתמשת בבסיס שהוא רק מחזק ציפורניים. כמו לדוג' ה OPI ENVY שאצלי לפחות הוא מוריד עמידות בצורה שערוריתית ללקים שהם לא במרקם קרם.

lilo4

New member
השכלתי ../images/Emo13.gif

עד לא מזמן השתמשתי במחזק של תפוח שהיה חביב. אני מאוד אוהבת את המחזק בבקבוקון זהב של סאלי הנסן, כי המריחה עליו מאוד קלה ולדעתי הוא משפר עמידות.

Ultra marine

New member
לסאלי הנסון סה"כ יש מוצרים טובים

אבל מבאס אותי לשלם עליהם כ"כ הרבה כסף ומהניסיון שלי, הם אכן עושים את העבודה אבל במחיר של הצהבה. למי שזה מתאים - הרוויחה!

lilo4

New member
אני ממש קרובה לשלב

שבו אני אפסיק לקנות מוצרים קוסמטיים בארץ. חברות ישראליות כן, אם יהיו מבצעים. אבל כל השאר? הרי אפשר למצוא את הכל באיביי או באתרים אחרים בערך בשליש מחיר. ולגבי הצהבה- קצת מאוחר מדי בשבילי. לא יודעת אם המחזק של תפוח גרם לזה או פשוט לא מנע הצהבה, אבל הציפורניים שלי צהובות לגמרי כבר, אז בכל מקרה אני עם לק כל הזמן.

Ultra marine

New member
את צודקת,

וזה ממש מתסכל. זה לחיות פה, לנסות להרגיש שם
אני לא חושבת שאת צריכה להתייאש, פעם אחת משייפים את פני הציפורן כמו שצריך (נכון, זה מחליש אותה) ואז עוברים למוצר שלא מצהיב. חוץ מזה, שלדעתי, אם תשתמשי במוצר שלא מצהיב, גם אם לא תשייפי את פני הציפורן לאט לאט (עם התארכות הציפורן והקיצור שלה) הציפורניים שלך יחזרו לצבעם הנורמלי.

lilo4

New member
האמת היא שאני פשוט צריכה להחליט

שאני לא קונה יותר שום מוצר איפור משום סוג עד שאני אסיים לפחות חצי מהמוצרים שלי (או לחילופין אזכה במיליון דולר)
האמת שכרגע העובדה שהציפורניים שלי צהובות לא מאוד מפריע לי, כי אני כל הזמן עם לק. גם הקטע הוא שכל עוד עבדתי בבית מלון והייתי צריכה לתת שירות פרונטלי, ממש הקפדתי על המראה שלי- ציפורניים מטופחות, איפור וכו'. מאז שעזבתי את המלון אני פחות מקפידה על זה כי אני לא "חייבת", וזה חבל לי- כי ההקפדה הזו כן גורמת לי להרגיש טוב. אז לפחות בקטע של הציפורניים יש משהו שמכריח אותי להמשיך למרוח לק כל הזמן. כשזה יימאס לי אני אעשה עם זה משהו, וכנראה שזה באמת יהיה לעבור למוצר שלא מצהיב ולחכות שהציפורן תצמח

Ultra marine

New member
כולם סביבי רגילים לראות אותי מאופרת

יום אחד ממש לא הספקתי ושאלו אותי אם לא ישנתי הלילה.. העיגולים השחורים שבדכ מכוסים כ"כ יפהעל ידי הקונסילר חחחח מבחינתי זה מאסט לעצמי, אבל זה לרוב (בגלל שאין לי זמן) לא מאוד מושקע. כשזה מושקע זה עד הסוף ללא ספק. לגבי הציפורניים אותי מעצבן כשהן מקולפות ואז אני מיד מחליפה. להשאר בלי, לא יודעת אם כבר הורדנו יאללה נשים, זה "אותו זמן" ואני לגמרי איתך בעניין האיפור והטיפוח! למרות שאני חושבת שסה"כ אני לא מהמאוד מתפרעות.

lilo4

New member
גם אצלי ../images/Emo13.gif

"וואו, את נורא חיוורת היום! את מרגישה טוב?" כן, זה פשוט שאני בלי מייקאפ, אז גם לא דאגתי לסומק
כשעבדתי במלון בד"כ הייתי עובדת במשמרות ערב/לילה, ככה שבד"כ היה לי חצי שעה להשקיע באיפור, לפעמים יותר. ואז היו הרבה פעמים שממש השקעתי ושיחקתי עם זה. היום באמת אין לי זמן ברוב המקרים, אז זה ממש הבסיס- מייקאפ, איזה אייליינר או צללית בסיסית וזהו. ולגבי לק- היו כמה פעמים שממש לא היה לי כוח למרוח חדש. אבל אין לי ברירה
ובכל פעם אני שמחה שכן השקעתי ומרחתי, כי זה גורם לי להרגיש טוב.

Ultra marine

New member
גם אצלי זה הבסיס

ואז אני שמה מסקרה וזהו. אם יש לי זמן, אפילו עוד 5-10 דק' יצא מראה וואוו עם צלליות (3 שונות) ואייליינר (לפעמים גם עפרון). אבל בדר"כ גם הזמן שאני משקיעה באיפור הוא גבולי.. לגבי הלק, לפעמים, ברגעים ממש קשים, אני "משקמת" את הלק, אני מוסיפה רק בקצוות בעדינות. זה טוב לאותו היום וזהו. מה שנקרא "הבטחה להחלפה בערב" חחחח

למעלה