שאלת תם (לא ספויילר)

שאלת תם (לא ספויילר)

ואשמח אם למישהו יש תשובה...

כמי שקראה את שני הספרים הראשונים בשנת 2000 וקצת אח"כ את השלישי
ואז חיכתה שנים לבאים בתור (שני ספרים ב-14 שנה זה קצב מדאיג)
וכמי שמסיבות הפיצה של מרטין תמיד מעלות בה חשש שהוא יגמור כמו רוברט ג'ורדן לפניו
(כן, אני גם פעם העזתי לשאול אותו את זה בבלוג שלו וקיבלתי מקלחת)

האם יש למרטין איזשהי התחייבות כלפי HBO? האם הוא מחוייב לתת המשך לסדרה כשיגמרו הספרים? כי אם אמאזון לא פירסמו עדיין תאריך יעד אני בספק אם הספר הבא יתפרסם ב-2014 כמו שטען מרטין בראיון הזה.

והאמת? פעם חיכיתי בציפייה להמשך של הספרים, היום אסתפק גם בלדעת שלתסריטאים יש מושג על ההמשך שמרטין מתכנן, הקצב שלהם מתאים לי הרבה יותר

CallMeCavanaugh

New member
הוא כבר מימש את ההתחייבות הנ"ל

מפיקי הסדרה כבר קיבלו ממנו את סוף העלילה של כל אחת ואחת מהדמויות למקרה (שיקרה כבר בעונה הבאה או מקסימום בשישית) שהסדרה תעקוף את הספרים.

Serf SaN

New member
אני לא בטוח שזה למקרה שהסדרה תעקוף.

זה למקרה שהוא ימות.

CallMeCavanaugh

New member
פתאום כולם רופאים שמאבחנים לפי תמונות ברשת

כל אחד כבר יודע בדיוק מתי מרטין ימות.
יש אנשים שמנים שמגיעים לגיל מופלג ויש אנשים שעושים ספורט כל החיים וחוטפים שבץ בגיל 35.
השאלה היא לא האם הסדרה תעקוף את הספרים אלא מתי. בגלל זה הוא גילה להם. כי הם צריכים להכין את הקרקע לסיום.

Serf SaN

New member
זה בלי קשר לאיבחון האישי שלי.

הוא אמר בראיונות אחרונים שאין לו מושג מה יקרה כשהסדרה תעקוף את הסדרה. הוא רק מקווה להוציא את הספר השישי מהר ושזה לא יקרה.
לכן אני לא חושב שהוא נתן להם 100 אחוז הסכמה לכתוב את ההמשך כל עוד הוא חי והספרים בתכנון יציאה.

CallMeCavanaugh

New member
קשה לי להאמין שאין להם הסכמה

כבר פורסם שהוא נתן להם את סיום הסיפור במלואו. חוץ מזה, אף אחד לא היה חותם איתו על חוזה לשימוש בחומרים שלי בלי אישור לעקוף אותו עם היסטוריית הכתיבה שלו מאז סוף הספר השלישי.

למעלה