vegetalien
New member
שאלת תם שאינו מבין בענייני מטבח.
ובכן... שמתי לב שכבר הרבה זמן מאוחסנים אצלי בארון פולי סויה שלמים יבשים. ומעולם לא הכנתי מהם.
ידוע לי כי יש צורך להשרותם משך זמן ארוך מרוב הקטניות האחרות, ולכן השריתי אותם במשך מעט יותר מיממה ולאחר שמתי אותם להקפאה (עד שאמצא מה לעשות איתם).
אז ככה: לרוב אני מבשל זרעי קטניות גדולים (שעועית לסוגיה, בד"כ) ברוטב עגבניות, בצל, ומעט תיבול (ללא מלח).
שאלתי היא האם לחברי הפורום יש מתכון טוב לפולי סויה ויוכלו לשתף? ההסתייגויות שלי בודדות וכוללות רק שני סעיפים:
1. אני מעוניין בתבשיל עם פולי סויה שלמים. לא באוקרה, קציצות או דברים כאלו.
2. שמן ומלח - לא רצויים.
אם יש עצה וגם אם לאו, תודה.
ובכן... שמתי לב שכבר הרבה זמן מאוחסנים אצלי בארון פולי סויה שלמים יבשים. ומעולם לא הכנתי מהם.
ידוע לי כי יש צורך להשרותם משך זמן ארוך מרוב הקטניות האחרות, ולכן השריתי אותם במשך מעט יותר מיממה ולאחר שמתי אותם להקפאה (עד שאמצא מה לעשות איתם).
אז ככה: לרוב אני מבשל זרעי קטניות גדולים (שעועית לסוגיה, בד"כ) ברוטב עגבניות, בצל, ומעט תיבול (ללא מלח).
שאלתי היא האם לחברי הפורום יש מתכון טוב לפולי סויה ויוכלו לשתף? ההסתייגויות שלי בודדות וכוללות רק שני סעיפים:
1. אני מעוניין בתבשיל עם פולי סויה שלמים. לא באוקרה, קציצות או דברים כאלו.
2. שמן ומלח - לא רצויים.
אם יש עצה וגם אם לאו, תודה.
