שאלת תם

שאלת תם ../images/Emo163.gif

סתם מענין אותי מה אתם חושבים... עושה רושם שהעולם בימינו עם הטלויזיה אינטרנט עולם הפרסום הרחב וכו' נהיה מאוד הומוגני - כולם חושבים שאותם אנשים הם יפים/מושכים. אם אומרים לך כל יום שיעל בר זוהר היא יפיפיה ופרצופה (שלא לדבר על שאר חלקי הגוף שלה) מציץ אליך בכל סוגי המדיה אתה בסוף תשתכנע, גם אם לא חשבת ככה מראש, שהם צודקים, בדיוק כמו שתשתכנע שמילקי זה טעים. ועכשיו לשאלה - נראה לכם שיש בעולם משהו שחושב שאתם הכי יפים בעולם? או שאפילו מי שמאוהב בכם חושב שאולי אתם לא יפים כמו X...אבל יש לכם תכונות אחרות בלה בלה בלה. הבנת ת'שאלה ברוך?

3שרונית

New member
אם מחפשים טופ טופ

אפשר למצוא בכל אחד משהו יפה וטופ... כמו שנאמר "כל קוף בעיניי אימו איילה", הבנת ??

לא חושבת שיש מישהו

שחושב שאני הכי יפה בעולם אבל יש אנשים שחושבים שאני יפה הרבה יותר ממה שאני חושבת או שאחרים חושבים.. אצל חלקם זה בגלל שיש רגש, ואצל אחרים זה סתם עניין של טעם... פעם חברה שלי אמרה לי, שבשביל לדעת אם מישהו אוהב אותה באמת, היא מנסה להרגיש אם היא מרגישה יפה לידו... כי מי שאוהב אותך נותן לך להרגיש יפה...

אפשר להכיר את חברה ש'לך? ../images/Emo8.gif

סתםם...זה נשמע לי מה זה נכון. בכלל אומרים שמי שאוהב אותך מוציא ממך את המיטב.

כן, גם אני מתחברת לזה

וכמובן שצריך להתסכל על זה לעומק כי ברור שלגרום לי להרגיש זה לא לספר לי כל היום כמה אני יפה... אלא אאני ארגיש יפה כשאני לידך... דבר נוסף שלמדתי להקשיב לו יותר מכל דבר אחר מבחינתי קשר, מכל סוג, בין אם חברות, אהבה, או כל דבר אחר, נמדד אם אני אוהבת את עצמי כשאני בקשר הזה... אם אני אוהבת את עצמי בקשר זה אומר שאני יכולה להיות אני, שאני לא מוצאת את עצמי משקרת/משנה/משתנה/משחקת/מתנהגת במלאכותיות כדי לרצות או כדי להסתיר או כדי להרשים, ואני פשוט אני... ואז זה אומר בראש ובראשונה שהאדם שלצידי כנראה מקבל אותי כמו שאני, ושהקשר ביננו בריא... כמובן שישנפ דברים פה ושם שבהחלט רצוי ואפשר לשנות קצת אחד בשביל השני, והאינדיקציה מבחינתי להרגיש את הגבול, זה לבדוק אם אני אוהבת את עצמי בתוך הסיטואציה...

שיחקת אותה...../images/Emo45.gif

נשמע לי אחלה גישה לחיים. חבל שלא סיפרת לי את זה לפני איזה 7-8 שנים

נימשון

New member
לא נתתי על זה את הדעת מעולם

חשוב לי שהוא יחשוב שאני הכי אהובה עבורו בעולם מעבר לכך ממש לא משנה לי אם הוא חושב שיש יפות ממני או חכמות ממני, לא צריכים להיות קליל השלמות כדי שיאהבו אותך.

דרורk

New member
אני בטוח שאני יפה...../images/Emo98.gif

ולא מעט בנות העירו לי על זה כמו שגם...העירו לי אחרת מזה...
בכל מקרה עופר,לכל אחד היופי החיצוני שלו למרות שהמדיה כיום מנסה להוכיח לנו אחרת.עבדתי בחיי עם אנשים ונשים ויצא לי לראות לפעמים ולהווכח שהיופי של האדם שנגלה לפניך ברגע הראשון יכול להעלם לאחר שאת מכיר אותו זמן מסויים. ליופי אין חוקים! היופי נמצא בכל אדם! וכמו שיש טעמים רבים או רחות לא מעטים, כך גם יש מראות לא מעטים ולכל מראה היופי שלו. בעיניי אדם מסויים אני יכול להראות יפייפה ואילו אצל האחר אני יכול להראות מכוער להפליא. אניבכל אופן לא שופט אחרים לפי איך שהם רואים אותי אלא לפי איך שאני רואה אותם...

מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif טוב נו..לגביך

אני לא ממש יכולה לומר לפי התמונה הרחוקה הזו....

דרורk

New member
קרמה... ../images/Emo98.gif

גם למרחק יש תפקיד...ככול שאתה רחוק מהעין, כך אתה יכול להתקרב עד להישג יד...

טוףףףףףףףף אז ככה

יש מישהו בעולם הזה שבעיניו אני הכי יפה והכי מושלמת וזה הבן שלי. ועכשיו ברצינות לכל בן אדם יש משהו מסויים שמייחד אותו מכל אדם החל מיופי אופי וכו' כל בן אדם הוא אחד יחיד ומיוחד.

3שרונית

New member
"תשובתו" של פרויד לשאלתך

"אני מכיר רבים שסולדים מעצמם עד שהם מנסים לתקן זאת בכך שתחילה הם משכנעים אחרים לחשוב עליהם טובות ואח"כ הם מתחילים לחשוב טובות על עצמם אך זהו פתרון מזוייף, זו כניעה לסמכותם של אחרים. משימתך לקבל את עצמך- לא למצוא דרכים לא למצוא דרכים להביא אותי לקבל אותך" (ארוין ד. ילום- "כשניטשה בכה")

תשובה "תמה"

הכל בעיניי המתבונן. אבל בראש ובראשונה באישיות עצמה. בעיניי, לא משנה מה יאמרו או יברברו, אני, לכשעצמי דיי נרקסיסטית לגביי וכך בעיניי בניי הזוג שהיו לי עד כה. אין קשר למדיה, אין קשר לשידרוג, הכל בא מבפנים, אם אתה מרגיש מיליון דולאר, אף אחד לא יערער לך את זה, גם לא אבדומינוז בנוי לתלפיות על מסך של 62 אינץ'.

למעלה