שאלת תם

boded23

New member
שאלת תם

אני כבר בן 23.. היו לי קשרים והיה לי סקס בעבר.. אבל עכשיו כבר נמאס לי... עד עכשיו כל הקשרים שהיו לי (פחות מעשרה) היו קשרים סתמיים וניגמרו די מהר.. ובין לבין פרקי זמן מאוד ארוכים ויבשים(בין חצי שנה לשנה) וכרגע בערך ממרץ לא הייתה לי אף אחת.. אני כן מחפש קשר רציני ואמיתי עם משמעות.. פחות נמשך לסטוצים ולא שאני כזה מכוער\חננה\טיפוס מעצבן או משהו כזה.. אני מסתדר עם כולם רגיש הכפתי אני אוהב להשקיע וסך הכל נראה לי שאני די בחור טוב ומה שמעצבן אותי.. זה שאני לא יודע איך להכיר בנות במציאות, כל הקשרים שהיו לי עד עכשיו התחילו באינטרנט.. ואני עובד במקום שמגיעים עליו בעיקר גברים בין 30 עד 50 + ולא יוצא לי ממש לפגוש נשים שם... מה לעשות ? או איך\איפה מכירים בנות ?

לך לבר. עם חבר או עם חבר וחברה שלו...

או שתלכו אתה והחבר ותתחילו לדבר עם נשים שם. לא "להתחיל" איתן. פשוט לדבר. או שהחבר שלך יתחיל להתחרמן עם החברה שלו ותלך לדבר עם בנות בבר לבד בתירוץ ש"משעמם לך עם הזוג" (תמיד עובד)... בהצלחה.

מעושן

New member
זה נשמע כמו אוי אוי אוי

מה איכפת לך איך הכרת את הבחורה, העיקר זה ההמשך לא? ככה אתה בטוח שהבחורה פנויה, ככה אם לא נראה לאחד מכם לא תצטרכו לראות את הפרצוף אחד של השני בעבודה, ואם החבילה מתפרקת אומרים ביי ביי ולא נפגשים יותר בחיים כי אין חברים משותפים ולא גרים באותה עיר.

nariv

New member
מה רע?

אתה חושב שיש קשר בין אורך הקשר לאיפה שהוא מתחיל? מתאים הולך, לא מתאים לא הולך השאר לא משנה. סיימת קשר עם מישהי בצורה טובה? תקשר אליה, תברר איתה איך היא הייתה רוצה שיתחילו איתה... יש הרבה דגים בים אבל אתה לא דג. זה הכל עניין של הכימיה

boded23

New member
נמאס לי "לנסות את מזלי באינטרנט"

אני לא יודע איך "להעביר" את זה לעולם המציאות

charlila

New member
הנה התרגיל שלך:

כשאתה במקום שיש בו נשים - אוטובוס, אוניברסיטה, סרט, שפת הים - ספור ממך והלאה שבעה אנשים. יצא בן? המשך לספור. יצא שוב בן? המשך לספור - עד שיעצר על בת. לא חשוב מי, בת כמה - מי שהיא לא תהיה, גש אליה ודבר איתה. אם זה קשה - חפש ומצא בה קודם משהו שמוצא חן בעיניך. בגד, הבעה, צבע.מרקם... מטרתך בתרגיל לא להתחיל איתה - אלא לנהל שיחה. תמצא את מי היא מזכירה לך. תוכל להגיד לה את זה. תוכל מדי פעם להגיד את האמת - שאתה מתרגל שיחה עם זרות, לפי עצה שקיבלת מאיזו גנובה באינטרנט. ואז תוכל לשאול אותן את אותה שאלה - איך\איפה אפשר להכיר מועמדות לקשר חוץ מהאינטרנט? מן הסתם תקבל כמה רעיונות טובים. אפשר להכיר אנשים ממש בכל מקום. ואת זה התרגיל ילמד אותך. בהצלחה. פעם אחת בבוקר ושלוש פעמים בערב.

L2010

New member
צרלילה, אל תשכחי שהבנות הארץ לא כ"כ נחמדות...

בכיף הוא או מישהו אחר יכול לקבל ממצב כזה השפלה בגלל תגובה מגעילה או התיחסות מגעילה מצד הבחורה... אני מאמין שזה נובע מחוסר ביטחון שלהן (בדקתי את זה), וזה התפשט כבר מזמן..... בחו"ל זה לא ככה, הייתי הרבה בחו"ל. מתי תבינו שאפילו חייכנית שלא נראת משהו היא יותר שווה מכוסית אדישה ו"קשה להשגה" עם פנין חמוצות. קל להסביר קשה להבין.....זה הפך להרגל. תעשו חיים... : )

זכוכיות

New member
ומתי אתם תבינו שיש לנו חיים?

שלפעמים אנחנו ממהרות, לפעמים טרודות, לפעמים סתם לא במצב רוח? שאם לא יצרנו קשר עין, לפחות, אז כנראה שזה לא בדיוק הזמן להטריד אותנו?

Paranoid Eyes

New member
מאוד לעניין

אם בחורה לא מתייחסת אליך, תעבור הלאה.. אל תתחיל להיות לי עם פרצוף חמוץ ולהכליל עוד לגבי כולן. ובטח שלא להשוות לבחורות מחו"ל. להגיד הבחורות בארץ לא שוות לעומת הבנות מחו"ל זה התירוץ הכי עלוב ששמעתי ופתאטי. לא כל בחורה שאתה מתחיל איתה, חייבת להתייחס אליך, אולי היא סנובית אולי היא כלבה אולי יש לה חבר ולא בא לה להיות במצב לא נעים של לדחות אותך. אולי היא ממהרת אולי היא טרודה.. אולי היא לסבית חחחחח אבל חלאס די לתרץ את הדחיה בגלל שבחורות בארץ הן לא כמו בחו"ל. או בקיצור, רוצה חו"ל טוס לחו"ל

זכוכיות

New member
הזכרתם לי...

שפעם היה בחור שכל הזמן היה הולך אחרי בבקרים, כשברור לכולנו שהוא הולך ספציפית אחרי (לא היה מסלול קבוע, זה היה הטיול עם הכלבה), יום אחד הוא עזר אומץ וניגש לשאול אם בא לי לשתות איתו קפה, אמרתי שיש לי חבר (לא היה לי, מה יכלתי להגיד לו?) ופתאום החיוך שלו נעלם, הוא אמר משהו כמו "חתיכת סנובית" והלך. בכל אופן, התרבות באירופה שונה, גם הגברים באירופה שונים ברובם, כאן התרבות הרבה יותר מאצ'ואיסטית, שוביניסטית ופרמיטיבית. כאן הגברים מתחילים עם כל בחורה שעוברת, ברמה שהדבר הופך למטרד... אם היה פונה אלי ברחוב מישהו פעם בשבועיים ופותח בשיחה נעימה, יכול להיות שמראש האנטי שלי היה קטן יותר... כשבהליכה של 20 דקות באלנבי שורקים לך, זורקים לך הערות (חלקן גסות) ופונים אליך בלי סוף (ואלוהים ישמור, אם זה מה שעובר עלי מה עובר על הכוסיות שביננו?) אז נמאס לך להיות נחמד. האם באירופה הדברים האלו כ"כ נפוצים?

וגם הבחורים...לא כמו בחול ולא מתקרבים

לאלה שבחול ואני לא מדברת רק על החזות החיצונית עכשיו... אני מדברת על ההתנהגות על התרבות והדרך ארץ....על צורת ההתנהגות התרבותית ולא הברברית-עסרוותית שמשתלטת על המדינה........אין שם את אלה שמנסים לשחק אותה גברים-גברים בצורה פתאטית כ"כ שיש כאן בארץ...אגו למעלה שכל למטה. כנראה שהמדינה הזאת באמת לא משהו יחד עם האנשים שבה, גברים ונשים כאחד. כי מצד שני באמת יש פה המון בנת פרחות אז יש אמת במילים שלכם....אבל תיזהרו כי גם אתם לא בדיוק נסיכי אצולה בריטיים...אתם לא פחות [בעצם יותר] גרועים מהבנות הישראליות.

silki

New member
צ'רלילה - איןןןןןןן על העצות שלך! (סמיילי)..

אהבתי ת'רעיונות, היצירתיות, המקוריות
נ.ב. איך מפלחים אייקון (סיימלי/סימנים) לנושא, ולא רק לתוכן..

Dark Muse

New member
אין בזה שום דבר מקורי

היא סתם מדקלמת את אומנות הפיתוי.

למעלה