שאלת תם!

Shomen1

New member
שאלת תם!

האם יש מנהל או מנהלת לבלוגיה?( שמעתי שיש) ואם כן מה תפקידו/ה? ואם יש, אז למה זה לא מורגש? ואם אין, אז למה אין? זה ג'וב בשכר?

suki da yo

New member
תשובות

כן אני מניחה שזה תלוי פחות או יותר את מי אתה שואל. לנהל את הבלוגיה, ברמה הטכנית וברמה של דו שיח עם בלוגרים זה כנראה הגדרת הקונצנזוס. שאלה מצויינת. זה אכן ג'וב בשכר ולא בהתנדבות.

אולי תפסיקי?

תני למנהלת החדשה זמן להתאקלם. הבנו שאת נגד ונגד ונגד ונמאס לך, אבל די כבר.

Shomen1

New member
דפי שלום

מה זו תקופת התאקלמות? כשמנכ"ל "טבע" חדש מחליף מנכ" ל ישן הוא מקבל תקופת התאקלמות של פלוס מינוס שעה ( בטקס העברת תפקידים - אם בכלל) ומדובר בקונצרן ענק. כאן בסך הכל מדובר בבלוגיה, כל שצריך לעשות לדעתי הוא לקיים איזה שהיא אינטרקצייה עם הבלוגרים ותו לא. אז אשמח מאד אם תחדדי את נושא ההתאקלמות. יום נפלא לך נ.ב - פשוט לדעתי זה מאד מאד צורם שדבר כזה לא מתקיים. הבנתי שנכנסה מישהיא לתפקיד אשר הציגה עצמה ואת שלל הרזומה שלה, אך מאז חלפו שבועיים וחצי לפחות ונאדה.

suki da yo

New member
היי דפי

שימי לב למה שכתוב בחתימה שלי- ולכן תקחי כל מלה שלי ישר ללב. לא אכפת לי ממה נמאס לך. לא בא לך לקרוא את ההודעות שלי, את מוזמנת לא לקרוא אותן. האינטרנט, תודה לאל, עדיין מקום דמוקרטי, ואם יש לי ביקורת (ויש, בהחלט) אני בהחלט הולכת להעביר אותה. אני כמובן לא מצפה ממנהלת הבלוגיה החדשה להיות ספצית בכל נושא ונושא ביום הראשון שלה, אבל אני חושבת שאם אחרי שבועיים + עדיין לא הרגישו את הקיום שלה, יש בעיה. לתת זמן להתאקלם? תגידי, התחלת פעם עבודה חדשה? או תפקיד חדש בצבא? או לימודים במקצוע חדש באוניברסיטה? קיבלת 3 שבועות התאקלמות שבהן לא היו ממך שום ציפיות ושום דרישות, ולא העבירו עלך אף טיפת ביקורת אם לא עשית משהו נכון? אם כן, ספרי לי איפה, אני אעביר את עצמי לשם.

ברור שזה מקום דמוקרטי

רק שאת אדומה ולך יש משקל יותר גדול. אני בסה"כ אומרת לתת זמן לבנאדם להתאקלם. את לא הכי אובייקטיבית, זה הכל. אני לא נפגעת ולא נעלבת. סתם הפריע לי והערתי. כמו שלך הפריע

דנטל

New member
האדום שלה זה כולה צבע ותו לא

באמת באמת שבזה נגמר תפקידו של הצבע שלה. ואיזה סוג של אובייקטיביות נדרשת ממנה בדיוק? היא בן אדם עם עמוד שדרה ודעות משלו. זה הכי אובייקטיבי שיש.

suki da yo

New member
הסיבה היחידה שיהיה לי משקל גדול יותר

זה אם כרגע קראת לי שמנה. בכל מקרה, כמנהלת פורום הייתי מחוייבת להיות לויאלית לתפוז, היום אני לא מנהלת, ולכן מחוייבת רק לעצמי. אובייקטיבית? למה שאני לא אהיה אובייקטיבית? מה בדיוק יש לי להרוויח או להפסיד?

Tali1912

New member
יפה לך סוקי

"אבל אני חושבת שאם אחרי שבועיים + עדיין לא הרגישו את הקיום שלה, יש בעיה"
שאפו
הבאת אותה ברמז עבה ביותר , מה היה פעם? אההה.......... כזה אייקון
כזה אהבתי, כזה שלא תמיד השתמשתי אבל הציטוט הזה במקום.

noaost

New member
תשובות

1) יש מנהלת לבלוגיה 2) לנהל את הבלוגיה, לחטוף חיצי רעל, נאצות, טוקבקים ארסיים, שרשורים זועמים ומכות בכל פעם שמשהו משתבש. 3) כי היא לא תמנון ואין לה שמונה זרועות ולוקח לה קצת זמן להספיק הכל, אבל זה יקרה. 4) כן, זה בשכר (אבל אין מה לקנא, תאמינו לי). נכון, הזנחתי את הפורומים- בעיקר בגלל שהייתי צריכה ללמוד את מבנה הבלוגיה- אבל זה ישתנה. מעתה אהיה נוכחת פה הרבה יותר, ואענה לשאלות במהירות האפשרית. סליחה על אי הנוחות והזעזוע שנגרם לכם, מקווה שהבלוגיה תתייצב ותתחיל להמריא ממש בזמן הקרוב. בברכה נועה מנהלת הבלוגיה

למעלה