שאלת תם

שאלת תם

שלום שלל מתוכנים שראיתי מתחילים בטיגון בשומן בקר/אווז וכו'. שאלתי היא מה זה השומן הזה? איך משיגים אותו? פשוט מבקשים מהקצב? יש סוגים שונים של שומן בקר? במקום ממנו אני מגיע טגנו תמיד בשמן ושומן היה מלה גסה אבל אני סקרן לגבי טיגון בשומן. תודה אותו
 

smadidi

New member
אני מטגנת בשמן קנולה רגיל

ומסיפה חזה אווז מעושן שנותן אחלה טעם יש שמאלץ שזה שמון אווז ואשר לקנות אצל הקצב או במקפאים בסופר וגם בטיב טעם ויש את השומן שעשתה אדוה שאני יוצאת לחפש ברחבי הרשת ומיד אחזור סמדי
 

uriler

New member
בחלק מהדברים שאני מכין אני מטגן בהתחלה

(קצת אחרי שאני שם את הבצל) שומן כבש, שאני קונה בסופר. מוריד כמות רצויה (לתבשיל גדול אני שם בערך 50 ג', זה מספיק בשביל לתת טעם), קוצץ לקוביות קטנות ומכניס למחבת - תוך כמה שניות זה נמס ומשתלב נהדר :)
 
למעלה