שאלת תם

max2001

New member
שאלת תם

אנשים נמצאים בחיפוש עצמי הנובע בד"כ מחוסר שביעות רצון ממצבם. חסר להם משהו. אולי הם אומללים. אני מניח (יכול להיות שאני טועה) שהרבה אנשים מגיעים ליוגה כחלק מחיפוש עצמי - ביחוד אם הם זה לא חלק מהמסורת המקומית. האם מכאן ניתן להסיק שהרבה מהעוסקים ביוגה אינם אנשים מאושרים?

יוגי בר

New member
תם ולא נשלם

וזה הסיפור: אנשים כל הזמן מחפשים. לעתים הם יודעים מה ולעיתים לא. זה יכול להתחיל מחיפוש אחר עבודה טובה יותר, מקצוע טוב יותר, עיסוק או בילוי טוב יותר. אוקצור: משהו טוב יותר. מה זה אומר? שהם לא מאושרים ממצבם הנוכחי, ואם הם לא מאושרים מן הסתם הם עלולים להיות אומללים. ואז כשהם משיגים את מבוקשם, הם שוב חוזרים להיות מאושרים- לזמן מה. ככה עובד המנגנון האנושי בכל דבר. יש לך צורך או צרכים וכשאתה משיג אותם אתה נהייה מאושר. ועכשיו.. ליוגה. כיוון, שנכון לעכשיו הבורות או חוסר הידיעה על היוגה רבה, לכן, גם ליוגה מגיעים הרבה אנשים שמחפשים ולא תמיד יודעים מה בעצם הם מחפשים. חלקם רוצה להרגיש טוב יותר עם עצמו. חלקם רוצה לטפח את גופו- היוגה עושה גם את זה. חלקם מגיע מן הצורך לחיפוש עצמי. רוצה לומר: הסיבות רבות. אלא מה? יוגה היא הרבה הרבה יותר מזה. זהו מדע. מדע החיים שבדרכו מאפשר לך למצוא את התשובות לכל שאלה ושאלה. ויותר מזה- כל התשובות נמצאות אצלך. כל הידע לכל דבר קיים בך ולא אצל מישהו אחר בחוץ. זה היה כל הזמן אצלך. מבחינתי, זה אומר שכל הזמן אתה חייב להיות מאושר. הסיבה לאי האושר שלך היא בורות. זרוק אותה הצידה ומיד יתגלה לך האושר. אם זה מתיישב אצלך טוב בהכרה סחתיין. ואם לא בפעם הבאה אתן לך סיבה פרקטית פרופר. בברכה ואהבה יוגי בר

א א

New member
יפה יפה../images/Emo4.gif

אם אמשיך מהמקום ששאלת אז העוסקים ביוגה לפחות עושים מאמצים כדי למצוא את האושר (לא צריך למצוא, הוא שם בילטאין...) וכל השאר סתם מקטרים. אה?

יוגי בר

New member
קוטריזיישן- זה שם המשחק

ואצל העם היהודי זה בטוח בורות בילט-אין. כי משום מה כולם חושבים שזה עושה אנשים מאושרים. לא יודע למה- אבל זה ככה. עכשיו, אם אפשר להוציא אותם מזה אני עושה את זה ביוגה באהבה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה