שאלת תמחור עוגות

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
שאלת תמחור עוגות ../images/Emo212.gif

שלום לכולם, לאחרונה מתרקמת לי הצעה לאפות עוגות לבית קפה על בסיס קבוע. אחרי שנפגשתי עם בעלת המקום עלתה שאלת המחירים של העוגות. מכיוון שאני מוכרת עוגה שתימכר שוב ומדובר על משהו קבוע, המחיר שמצפים לו הוא יותר עממי. לא יקנו ממני עוגות במאה שקל ליחידה. איך כדאי לי לתמחר עוגות, כשהכוונה לעוגות גבינה קרה, שוקולד כלשהי, איזושהי עוגת פירות ואולי גם טורט עם קצפת? מה שאמרתי כרגע לבעלת המקום זה שהמינימום שאני יכולה לקחת זה פי שתיים מעלות החומרים, אבל אני עוד אמורה לחשוב בדיוק כמה לקחת בממוצע לעוגה ולחזור אליה עם תשובה יותר משכילה. ראוי לציין שמדובר בדודה של חברה טובה שלי, ככה שפחות חשוב לי רווחים היסטריים, יותר חשוב לי המוניטין שייווצר בעקבות זה שהעוגות שלי יימכרו באופן קבוע בבית קפה. המון תודה

יו באלי אין לי מושג לגבי

תימחור העוגות, אבל אני מאחלת לך המון
לגבי העוגות שלך אני בטוחה שיואהבו אותן.

אפרז

New member
בתמחור של כל דבר

צריך לקחת בחשבון כמה פרמטרים: 1. עלום חומרי הגלם. 2. עלות חשמל במחירי החשמל (לא תאמיני, אבל זה גם עולה כסף: תנוא, מקרר, מערבל, גז). 3. עלות שעת עבודה שלך. במקרים כאלה, שעת העבודה, היא זאת שמשחקת את התפקיד החשוב ביותר!! גם בשביל מוניטין לא כדאי לפשוט את הרגל!!

bali

New member
מנהל
תודה רבה

אני מודעת לעלויות של הכל.

coravit

New member
תמחור בסיסי

מחושב: עלות החומרים - כפול 3 זה אמור לכסות את כל ההוצאות ולתת רווח. מנסיוני - פחות מזה זה הפסד מעל - רווח נקי בהצלחה

למעלה