שאלת תמל

הילית111

New member
שאלת תמל

שאלת תמל הי לכולם בני בן 5 שבועות . עד עכשו היה אוכל 120 מל מטרנה. בימים האחרונים הוא רוצה יותר (קפיצת גדילה אולי? מתי יש קפיצות גדילה ומה זה בדיוק? ). על כל פנים הוא צריך עכשו 150 מל פלוס מינוס יש לי בעיה טכנית ואשמח לדעת איך אתם פתרתם אותה במטרנה כל כף שווה 60 מל אז איך אני אכין 150 מל? להכין כל פעם 180 מל ולזרוק זה בזבוז לדעתי. בעיקרון צריך שתים וחצי כפיות אבל מאיפה אני משיגה חצי כפית של מטרנה. אני לא רוצה להעריך כי זה חשוב הדיוק בנושא הזה. התקשרתי למטרנה שם באופן לא מפתיע לדעתי אמרו לי שאין להם כף של חצי ושהברירה היחידה היא להכין 180 מל (מן הסתם ככה נצרוך יותר מטרנה ). אז מה הפיתרון ? אני לא יודעת מתי שוב הוא ירצה יותר מטרנה ונגיע בסוף באמת ל 180 מל אבל עד אז מה עושים? תודה מראש ושאלה נוספת מישהי מכירה את התכשיר לגזים בייבי זים ? עד עכשו אני משתשמת בסימיקול אבל לא כל היום ולא לפני כל ארוחה רק בשעות הערב בעיקר זה עוזר אבל לא לגמרי..............

shno

New member
גם אנחנו עברנו את שלב ה"חצי"

ואחרי שביררנו עם מטרנה ועם סימילאק (וכמובן - אין להם חצי-כפית) ולמרות כל האזהרות שלא למדוד חצי כמות אבקה "לפי העין" בכפית הרגילה - החלטנו שיש גבול לחוצפה של החברות המייצרות - ושכלום לא יקרה לילדה אם פעם אחת היא תקבל כמה גרגרים יותר ופעם כמה גרגרים פחות. אז רק כדי לסבר את האוזן - הילדה אוכלת כבר הרבה מאוד חודשים עם מנות של "חצי" (עכשיו אנחנו ב- 210 מ"ל שזה 3 וחצי כפיות) ושום אסון לא קרה, הילדה בריאה, צומחת לתפארת משפחתה הפולניה - ואנחנו לא זורקים תמ"ל לחינם (יש ילדים רעבים באפריקה וגו'). אז תעשי את זה פעם אחת, תעברי את שלב ההיסטריה שאת פוגעת ומסכנת את הילד, תראי שכלום לא קורה - ותמשיכי להאכיל אותו בכמויות הגיוניות בלי לזרוק אוכל
לגבי הבייבי זים - לא מכיר. השתמשנו בסימיקול ובעוד איזה אחד או שניים. בסופו של דבר התרופה הכי טובה היא הזמן....

aviah

New member
תני חופשי שתיים וחצי כפות

בכמה את יכולה לטעות? באחוז? שני אחוזים? זה זניח.

אנחנו לפעמים היינו נותנים מטרנה

מדוללת - 2 כפיות ל - 180 מ"ל (בעיתות הקאות - כדי לא להכביד). והיום נותנים 5 כפיות ל - 240 מ"ל כי הילד צריך להעלות משקל ובהמלצת דיאטנית. הילית - קחי את הדברים בקלות, תעשי מה שנראה לך לנכון ושאלו יהיו הצרות שלך בחיים

ferdinand

New member
הההוווו!!! שאלת השאלות!

עכשיו כשחושב על זה - זו היתה הסיבה האמיתית שבגינה התעקשתי על הנקה מהשני והלאה! זוכר איך הייתי יושב בלילות, במשך שעה ארוכה, עם הכפית הכחלחלה ביד, כמו האמלט האוחז את הגולגת ותוהה. גורע מעט, מוסיף קצת, שופך הכל חזרה לפחית מתחיל מהתחלה, וחוזר חלילה. ובינתיים, הקטן (זה הקטן שגדול ניהיה) כבר נואש מלצווח, וחזר לישון רעב! הו אופליה! נימפת הנהרות (ניסחפתי (שוב) הא?!) השאלה הזו, מסמלת את תמצית ההורות כולה! בערך יקירתי, בערך!

hirshfe

New member
כמו שאמרו בעין

אבל היום למדתי, אם הילד שלי שלא אכלן גדול שאפשר לשים יותר זה לא חוק שלקוק בסלע

למעלה