שאלת תפוח-עץ ,,,

shron17

New member
שאלת תפוח-עץ ,,,

האם אכילת תפוח שנאפה בתנור ,ספיגת הסוכרים שלו בגוף תהיה פחותה ,מאשר תפוח טרי ללא אפייה?
 

אבו זקן

New member
ניחוש: להיפך!

אני לא אוהב תפוח אפוי, אבל זאת דוגמא טובה למשהו שאפשר פשוט לנסות על בשרך ולדעת - אם יש לך מקור זול להשגת סטיקים (רק הקפידי שהתפוח האפוי והתפוח הטרי יהיו בעלי אותו משקל לפני האפיה).
 
תפוח עץ אפוי ופחמימות

אפית התפוח לא שורפת פחמימותא אבל הופכת אותן ליותר זמינות.
כלומר פחות איכותי ומעלות את האינדקס הגליקמי שלו.
 
למעלה