שאלת תפקידים

שאלת תפקידים

אני מתגייסת ב31.10 למתנדבים (בלי טירונות)
עשיתי ראיון שיבוץ, וקיבלתי 4 תפקידים שהבנתי שהם טובים- מדריכת קליעה בבהד1, מדריכת סימולטור בבאח צנחנים, ומשקית הסוואה בגדסר צנחנים.. ועוד תפקיד ביחידה בחמן שהבנתי שהיא מובחרת (מותר לכתוב את שמה?)
אני לא מבינה בזה ורציתי להתייעץ על הדירוג.
לגבי החמן זה קצת הימור כי זה לדחות את הגיוס בעוד חודשיים ואני לא יודעת מה זה אפילו..
ועוד משהו, אם נותנים לי את התפקיד שדירגתי במקום ה3 או ה4 ואני לא רוצה אותו, אני יכולה לסרב?

hillator

New member
תשובה

לגבי התפקידים אין לי מושג אבל ראיתי שפירסמת בפורום סדירים
תנסי גם אולי בפורום מתגייסים או באתר היחידה

כמתנדבת את יכולה לסרב לתפקיד ואת יכולה עד יום לפני הגיוס נידמה לי לבטל את ההתנדבות.
בד"כ ישתדלו לשים אותך בעדיפות א

מתנצלת שאני לא יכולה לעזור לך יותר

הילה

אוקי , כמה שאלות נוספות על הגיוס

יש לי פטור מרפואה צבאית עקב קרוהן, ובזמנו (לפני שנתיים כמעט) כשאישרו לי את הגיוס, אמרו לי שאני גם לא אוכלת בצבא אלא קונה אוכל בעצמי ומקבלת משכורת גבוהה יותר. (אבל עכשיו כשהיייתי בראיון ופירטו את הפטורים שלי לא אמרו כלום על האוכל..)
ולשאלותי-
הבנתי שבשרשרת החיול עושים חיסונים ובדיקות רפואיות. בתור מישהי שלא אמורה להיות ברפואה הצהלית - האמם אני עדיין עושה את החיסונים?
כמה משכורת צבאית מקבלים על פטור רפואה פרטי/אוכל?

יש לכם רשימות ציוד לטירונות? ניסיתי למצוא בפורומים ולא מצאתי משהו ספציפי...
יש חנויות שעדיף לקנות בהן?

תודה!

hillator

New member
תשובות

החזרי כסף על אוכל מול משקית התש ביחידה שתגיעי לתפקיד ביום הראשון תבקשי מהמפקד שלך שיסדר לך שיחה איתה

את מקבלת את החיסונים אלא אם כן יש לך בעיה רפואית לקבל חיסונים ואז תידעי לגגבי זה את תא מתנדבים ותביאי אישור רפואי מתאים.

אם את עושה טירונות מתנדבים את לא צריכה ציוד מיוחד לטירונות כי במלא תחזרי הביתה כל יום...

ב31.10 אין טירונות מתנדבים,

אנחנו משובצים ישר ליחידות...

אבל חלק מהתפקידים שלי דורשים טירונות 02, שיכול להיות שאני אצא אליה אפילו חודש או חודשיים אחרי שאני ביחידה...
אז שוב לשאלה- יש איזשהו שרשור רשמצ? מצאתי רק טיפים לגיוס ולא הסבר מפורט של ציוד..
תודה!

hillator

New member
תלוי אם זה בסיס

או סגור ומה יש בבסיס.. הכי כדי לשאול חיילים שנמצאים שם איך התנאים וכו..

תודה רבה :)

גם על הסבלנות לשאלות..
אכן בסיס סגור, ואני מקווה לדעת את המיקום שלי מראש, אבל מכל מקרה לפי דעתי אני אהיה או בבהד1 או בבאח צנחנים, ואני לא מכירה אנשים שמשרתים שם..
אולי ציוד כללי שצריך לבסיס? זה בכל זאת המפגש הראשון שלי בצבא..

hillator

New member
תשובה

לבנים, כלי רחצה קצת בגדים אזרחים למגורים...

אוכל.. עיתונים.. ספרים. מטענים... לפטופ אם יש... כלי מיטה.. שמיכה כרית...
בגדול אחרי הפעם הראשונה שתראי מה יש שם תדעי הכי טוב מה להביא ומה לקנות

hillator

New member
מממ

הטירונות שלי הייתה ב 2006.. וכן עושה רושם שטירונות 02 כי את צריכה להיות מוכשרת בשק..

ממ תריצי בגוגל חיפוש ' טירונות 02 בנות ציוד'... אני זוכרת שבזמנו הלכתי לריקושט והם ידעו כבר מה צריך...

nitz94

New member
איך את יודעת?

אני מתגייסת ב31.10 ולא נאמר לי שלא תהיה טירונות מתנדבים... איך את יודעת שלא תהיה?

הסבירו לי כשהייתי בתל השומר בראיון

כעיקרון הגיוסים השנה היו אמורים להיות רק ב30.8 וב30.11 אאל"ט..
ובגלל שהם רחוקים והיה הרבה מתגייסים או משהו כזה עשו גיוס אמצע בלי טירונות, נוסעים ישר ליחידה ..
את יכולה להתקשר לודא בעצמך, האמת שגם לי לא טרחו להגיד את זה עד ששאלתי משהו בטעות.
עשית ראיון כבר?

nitz94

New member
אכן עשיתי ריאיון

וגם יש לי תפקיד ואפילו שלחו לי צו גיוס לפני כמה ימים! :)
איזה מוזר, בחיים לא אמרו לי מילה על זה... אני באמת אתקשר לוודא את זה בשבוע הבא, אחרי שהם יעברו את גיוס אוגוסט.
זה אומר שנעבור שרשרת חיול בתל השומר ומשם ניסע ליחידה? (אני הולכת להיות בקריה)
בהצלחה!

hillator

New member
אני אברר את זה בצורה מסודרת

ביום א מול קלודין.
אני אשלח לה מייל בנושא.
פשוט השבוע אני לא במשרד

הסבירו לי כשהייתי בתל השומר בראיון

כעיקרון הגיוסים השנה היו אמורים להיות רק ב30.8 וב30.11 אאל"ט..
ובגלל שהם רחוקים והיה הרבה מתגייסים או משהו כזה עשו גיוס אמצע בלי טירונות, נוסעים ישר ליחידה ..
את יכולה להתקשר לודא בעצמך, האמת שגם לי לא טרחו להגיד את זה עד ששאלתי משהו בטעות.
עשית ראיון כבר?

למעלה