שאלת תקשורת

Eyal Hershtik

New member
שאלת תקשורת

איך הרוכבים מדברים עם מאמני הקבוצות במהלך הטור ? אוזניה ? והיכן מיקומו של מאמן הקבוצה ? וכיצד הוא יודע על כל המתרחש ? אייל

aFish

New member
אוזניה....אכן...

יש להם מערכות שידור וקליטה כנראה די מכובדות בהתחשב בתנאים המחורבנים בהם הם רוכבים. במסלולי נג"ש הרוכבים הראשונים למשל מחזירים דיווחים על כל מני בעיות מענינות לאורך המסלול בשביל המוביל שלהם וכד'. המאמן נוסע באחד הרכבים. אפשר היה לראות בסרט על ביאנקי משנה שעברה איך למאמן יש באוטו מסך טלביזיה קטן והוא עוקב אחרי השידור וככה מקבל תמונה יותר מלאה. מה שמדהים אותי זה שיש מאמנים שנוהגים ברכב, מדברים עם הרוכב וגם מעבירים לו דברים...הכל כמובן תוך כדי נסיעה.

natyh

New member
זאבי כלח

שייט מדהים לשעבר אלוף עולם לנוער לקח אותי פעם לסיבוב בסירה כשאימן נערים ב 420 : מצב הרוח היה נוראי גלים מטורפים , זאבי תפר בנהיגה במהירות 60 70 קמ"ש בספיד בוט ימינה שמאלה מעל הגלים עצר ליד כל סירה תוך כדי שהוא נזהר לא להעיף את איש הטרפז למיים, והסביר איך לקחת סיבובים תוך כדי נהיגה . כלומר הוא הסתכל קדימה אחורה לצדדים כדי להיזהר לא להתהפך בעצמו הסביר באותו זמן לחניכים איך להגיב למצב הים המשתנה , ועשה סללום מעל הגלים . קוראים לזה חלוקת קשב . קואורדינציה מדהימה אלוף עולם לשעבר . כנ"ל המאמנים . נתי

Eyal Hershtik

New member
נוהג ?

נגמר כבר התקציב שאי אפשר לדאוג לנהג ? אני מזמין בזאת את כל קבוצות הטור המעונינות בנהג למשך הטור לפנות אליי בתמורה אני מבטיח לפנות לי שלושה שבועות במהלך יולי , להתאפק ולא לגנוב אופניים מלמעלה ולצאת לרכוב ומבטיח לא לעקוף את מערך האבטחה ולעלות לפודיום בשידור חי
מה שאני כן מבטיח זה לחזור עם הקדשה של הדוור במיוחד לתותי

aFish

New member
בדיוק הוצאת לי את המילים מהפה...

זה מן ריקנות שכזו. אחרי שראיתי את ההקלטה של השעה וחצי האחרונות וגם חלקים מהתקציר....פתאום צריך לקרוא עוד קצת על הטור... מישהו אמר מכור?

קצת סבלנות ועוד שעה...

תהיה לך אחלה כתבה לקרוא. אתה בטח יודע באיזה אתר...

aFish

New member
אל תצטט אותי בשום דבר ../images/Emo8.gif

אני מת לישון כבר, גמור...

מתי נגמרת משמרת לילה...

בפורום טיולי אופניים? תיזהר שאילן לא יתפוס אותך שובר שמירה בפורום טור דה פראנס
.

מזל שאני מגיע מדי פעם...

לבקר בפורום שלכם, לבדוק שלא מתפרעים לכם שם.

למעלה