שאלת תרגום , בעניין הגירה ליזמים

קובי נ

New member
שאלת תרגום , בעניין הגירה ליזמים

באתר ההגירה מופיע כדלהלן : 1. הגדרת ה- אחוז בעסק , שזה מובן לי. in respect of a sole proprietorship, 100 per cent of the equity of the sole proprietorship controlled by a foreign national or their spouse or common-law partner 2. ועל סמך הגדרה זו ,הגדרת עסק איכותי , שזה לא מובן לי ב-100% . חייב להתקיים שניים מהתנאים להלן : the percentage of equity multiplied by the number of full-time job equivalents is equal to or greater than two full-time job equivalents per year; the percentage of equity multiplied by the total annual sales is equal to or greater than $500,000; the percentage of equity multiplied by the net income in the year is equal to or greater than $50,000; and the percentage of equity multiplied by the net assets at the end of the year is equal to or greater than $125,000 אם מישהו יכול לעזור לי בזה תודה רבה

amirshuval

New member
קובי שלום

קודם כל אין הכוונה לעסק איכותי אלא QUALIFYING BUSINESS -כלומר עסק שעומד בקריטריונים לצורך קטגוריית היזם.וזה נקבע על פי עמידה בלפחות שניים מתוך ארבעת התנאים שציינת: חלקך היחסי בעסק כפול -מספר המשרות המלאות שווה לפחות שתי משרות מלאות -מכירות שנתיות שווה לפחות חצי מיליון דולר קנדי -הכנסה נטו שווה לפחות 50,000CDN$ -נכסים נטו שווה לפחות 125,000CDN$ בקטגוריות העסקים עזרה מקצועית גם בצד של ההגירה וגם בצד של הספרים וראית החשבון ממולצת ביותר.

קובי נ

New member
תודה ..ועדיין הנושא לא מובן לי

אם למשל חלקי בעסק הוא 100% אז חלקי היחסי בעסק הוא 1 ולכן צריך למשל הכנסה נטו של 50,000CDN ? הם כותבים שההכפלה היא באחוז.. ואז זה יוצא שמספיק 500$ וגם זה לא נראה . בקיצור מה הכוונה בהכפלה. בנוסף, מספר משרות מלאות איפה? בעסק דומה? לא מובן לי. נכסים נטו של העסק? כלומר מלאי וציוד? ושאלה אחרונה, הדרישה היא לגבי כל שנות קיום העסק בישראל (למשל) או כלפי השנה האחרונה שלפני ההגשה? תודה רבה

amirshuval

New member
אני נותן את רשות הדיבור לרן פורסט

כי לא משנה מה אני אגיד הוא יכפיש אותי.

למה אתה אומר ככה?

אני לא "מכפיש", אני מצביע על טעויות. וזה בהחלט משנה מה תגיד. אם תגיד משהו נכון (לשם שינוי) אז בוודאי שאני לא אגיד כלום. חבל שאתה מוציא את העצבים שלך על האדון הזה. הוא באמת לא עשה שום דבר רע. דווקא יש לך פה הזדמנות.

תלתל11

New member
לא עשה שום דבר רע....

אבל רוצה לנהל עסק ולא מסוגל לחשב 100% של 500,000.

amirshuval

New member
לא הוצאתי עליו עצבים

אבל נתתי לך את השרביט ואתה נתת לכדור ליפול-תן לקובי תשובה

אני לא מתיימר להבין הכל

אני מבין מעט מאוד, מודה. במה שאני לא בטוח אני לא מתבטא (נסה פעם את זה)

amirshuval

New member
העיקר שאתה מאמין לשטויות שלך

ולא שכחתי:גיל ומצב אישי?זאת לא שאלה מכשילה

למעלה