שאלת 100 השקל (היה פיחות)

xanadu

New member
שאלת 100 השקל (היה פיחות)

אם הייתה מגיעה אליכם הפיה הטובה של פינוקיו, לא כשהיא הפכה לעזה אלא אשכרה הפיה והייתה נותנת לכם הזדמנות ללילה אחד עם כל מי שתרצו ובלילה אני מתכוון לל-י-ל-ה. במי הייתם בוחרים?

shirhayam

New member
אני חושבת ש...

אם מי אני הייתי רוצה להיות לילה שלם....וזהו? לא יודעת אני חושבת שהייתי מבקשת ממנה את כל כולו, ואם לא אז לא עדיף לי לבד מאשר להיות חד פעמית!!! ואני חושבת שזה בתוקף לגבי כל בחור עליי אדמות, אפילו אדון לאון לא שווה את זה......(מי זה אדון לאון - סיפור ארוך מדיי...) ובכלל - אצלי ההנאה באה - כשיש רגש - בדוק!!!! לכן - לילה אחד בשבילי הוא סטוץ!!!!שבעתי מזה לא רוצה יותר כזה...... וזהו!!!!

.m

New member
ובכן...

מאחר וסקס הוא באמת דבר משני (מי אמר את זה???
) הייתי רוצה לבלות לילה עם לאונרדו דה-וינצ´י and just pick his brain (נראה אותו עובר את "השאלון"
) אם בכל זאת מדובר בסטוץ אז ג´ונתן ג´קסון (בתמונה) או פירס ברוסנן (007 בשבילכם)
mai

Liroy25

New member
עם דודו מ"הום סנטר"

סתם..סתם..גם לקינקיות שלי יש גבול. עם הייתי רוצה? אנא עראף... בעצם אני כן יודע! עם אריק!!

אבא גאה

New member
הוא אמר לילה אחד עם כל מי שתרצו

ולא הגביל בכמות המבקרים...... נאמר 12 שעות? חצי שעה כל אחד? (צריך להספיק הרבה) 24 חתיכים? אני עובד על הרשימה..... (ככה זה אחרי 12 שנות נישואין....הכל לוקחים רחוק מידי וגומרים מהר מידי....ורוצים הכל...)

xanadu

New member
תמיד התחכמויות, תמיד

אחד, ציונה. אחד. לא שניים, לא שלושה, לא תריסר, לא קומץ ולא חופן ולא ח"י, א-ח-ד.

אבא גאה

New member
אוווף

אפשר לתבוע אותו? כי הניסוח הראשוני יותר עדיף לי...... כרגע: דודי בלסר. זה משתנה , אני מת על חננות: יו גרנט, ג´יימס ספיידר - כאלו.

xanadu

New member
גיברת, לפני קרב ציפורניים איתי

תתייעץ אצל מניקוריסטית טובה. הורד טלפייך מג´יימס, הוא שלי!

xanadu

New member
הלו פרחיה

אמרתי לך, תוריד את הפרסות שלך ממה ששייך לי ותדהר לך הלאה אל האורווה. הגיעה שעת המספוא!

xanadu

New member
הוא

ואם לא הוא, אז מי שלא מצאתי תמונה שלו, אבל בהחלט כוכב - יהונתן סגל לירוי, אני שמעתי את זה! מי שראה את קשר עיר ואת נגוע, אחחחחחחחחח.............

Liroy25

New member
שמעת נכון! את מ-ז-ע-ז-ע-ת-!-!-!

ונראה אותך צוחק על קווין שלי אחרי זה! ואפרופו החננות של אבא גאה, אחרי צפיה ב"בנות בראון" (מומלץ!) יאיר לוטן הוא הפאטיש החדש שלי!

xanadu

New member
כוניפה, מי צחק על קווין מי?

אני עוד אמרתי שמי שראה את "צביטה בלב" וראה שם את קווין, לא יחזור אותו דבר. ואתה צוחק עלי, בסדר. חכה חכה.

אבא גאה

New member
היי לירוי .....עוף טרופי

נפגשת עם הגרמנייה? נראית טוב לא? חמודה שהיא.....ובהריון......

למעלה