שאלת CMC

Kesem_

New member
שאלת CMC

מישהי יודעת איפה אפשר לקנות CMC בבאר שבע ? האם יש ל- CMC שם אחר ? בחנות שבה הייתי (תבליני מימון) יש בצק סוכר וכל השאר.... אבל אין להם מושג מה זה CMC. יש לזה שם אחר, יותר מוכר או מקצועי ? יש משהו אחר שאפשר לשים במקום ה- CMC ? איפה כן אפשר למצוא CMC ? וצבעי מאכל.... להם יש רק צבעי מאכל באבקה, וכשהשתמשתי בהם - מאוד לא אהבתי את התוצאה (בלשון המעטה) מישהי יודעת איפה קונים צבעי מאכל בג'ל בבאר שבע ? או שאני אצטרך בכל זאת לעשות טיול קניות לת"א בשביל התענוג...? תודה מראש

brownie65

New member
החנות הכי דרומית שאני מכירה

היא תבליני הכפר בראשון לציון, נדמה לי ששמה החדש הוא "לגעת בטעם". יש להם צבעי מאכל בג'ל וCMC והיא נמצאת באזור התעשייה - מתחם חונים קונים. ל CMC אין שם אחר, זה השם המוכר והמקצועי ואין חומר אחר שאפשר לשים במקומו (כעקרון יש, אבל לא ידוע לי שהוא נמכר בארץ).

lital1000

New member
תיקון קטן ../images/Emo187.gif

לחנות בראשון קוראים לגעת באוכל,נדמה לי שיש להם שם CMC מה שבטוח יש להם צבעי ג'ל (היום הייתי שם)

analib

New member
בוקר טוב!!

למישהו יש את מספר הטלפון או את הכתובת של החנות בראשון?? אילנה.

אורית14

New member
אין לי את הטלפון, אבל הם נמצאים

ברחוב לישנסקי באיזור התעשיה החדש של ראשון במתחם חונים קונים. קשה לפספס אותו מהכביש, יש שם גם סופר פארם, Toys R Us, מחסני אופנה...

אדלני

New member
cmc מוכר גם בשם "מייצב גלידה", גם

אני גרה באיזור באר שבע ונאלצתי להזמין דרך האינטרנט את הדברים הבסיסים (דרך האתר של גרובשטיין, שהוא אגב זול יותר מהחנות לגעת באוכל בחונים קונים.

lital1000

New member
כן,די יקר ב"לגעת באוכל" ומצאתי

חנות בבאר שבע ברשימת חנויות,אני לא יודעת אם היא עוד פתוחה אבל שווה לנסות:ממתקי המרשלג באר שבע – הרצל 26 טלפון 08-6233011 שעות פתיחה: כל יום כולל ו´ מ9-14 ומ16-19 חוץ מ ו´ שבת סגור.

desertm

New member
שלום לך קסם

אני גרם קרוב לבאר-שבע ויש לי CMC. אשמח לתת לך אם את צריכה, אז צרי קשר איתי במסר.

mbar30

New member
הייתי אתמול בתבליני מיימון ואמרתי

לו שיש צורך באיזור בחומר הזה. הוא הסכים וצריך רק קצת אינפו, אשלח לטלי מסר בנושא אז אני מקווה שבהקדם הוא יביא גם לדרום חומרים שקשורים לזה מלי

למעלה