וידוי חושפני מזעזע
פעם הייתי משקיעה במיוחד (חלילה לא בתחום הגיהוץ ואלף הפרדות צבעים, אלא בתחום התוספים): ג'ל של פרסיל, מרכך כביסה, קליה ועוד תוספת שפריץ של סנו אוקסיג'ן על כתמים בולטים. וכמובן, ניירות למייבש. ראשונים נשרו מן המערכה הניירות למייבש, כי החלפתי מייבש והם התחילו להתקע בפילטר. יומאחד נגמר הג'ל של פרסיל בסופר ובדיוק היה מבצע על אריזת ענק של טייד. אמרתי ננסה. לא עשה הבדל בכביסה (אחר כך נוסה עם אריזת ענק של אריאל וגם אין הבדל. מרוב שהאריזות האלה ענקיות ובשל העובדה שאני מעבירה את כל תכולתן לקופסא גדולה, אין לי אפילו כרגע מושג אם אני מכבסת באריאל או בטייד). אחר כך נגמר המיכל של הקליה ואמרתי לעצמי, ננסה ונראה מה קורה בלעדיו. אין הבדל. הגדלתי לעשות וכשנגמר המרכך יצא שכיבסתי 4-5 פעמים בלי מרכך. יבשתי במכונה (אני לא תולה, רק מייבשת) ו...אין כמעט הבדל ברכות, רק בריח! בקיצור, רוב המוצרים האלו מיותרים. יותר מזה, רובנו נוטות לשים "מינון" יתר של אבקה/ ג'ל/ נוזל וזה לא בריא לבגדים (וגם לא למכונה ובטח לא לסביבה). היום אני מכבסת באבקה, עם מרכך (בכל זאת, הריח ממכר...) וזהו. רק לכתמים ממשיים אני משפריצה באופן נקודתי סנו אוקסיג'ן וזהו. ולגבי תינוקות: תמיד מכבסת עם הבגדים של כולנו באבקה של כולנו. לבכורה עוד יצא שעשיתי כמה מכונות עם דוגמיות שקיבלתי (תינוקלין) וזהו. מכיוון שלא נצפו שום תגובות אלרגיות, חשבתי שזה מיותר. ובטח שמיותר להפריד את הבגדים שלהם משלנו, אם כבר, הייתי באמת הולכת על לכבס לכולנו באבקה של תינוקות.