שאלת
- כביסות...

רות י

New member
ממנה הופקעה מהות חיי. מאז שאירנה

המטפלת של הנאגט פרצה בסערה לחיינו, היא השתלטה על ענייני הכביסה. לדעתי זו אובססיה שלה. היא עושה לפחות מכונה אחת ביום. כל הזמן תולה כביסה, מורידה כביסה ומטפלת. כבר ככה אני לא עושה כלום בבית, אז גם את זה גזלו ממני. ממש לא נעים לי.

isidora

New member
ואת זה ראיתן?!

אני אמנם מקפלת "חצי" (שרוול לשרוול) ולא כמו בחנויות בגדים (עם הצווארון מלפנים) - אבל ניסיתי את הקיפול הזה והוא מ-ג-נ-י-ב!

אפרת12

New member
כבר ראיתי את זה - ומודה שלא הבנתי

כנראה ענין של סוג אינטליגנציה מסוים שחסר לי במלאי

צריך שטיח נקי במיוחד

כדי לפרוש עליו חולצה שתהיה ממש ישרה- שאיבת השטיח עם השואב-5 דקות ישור החולצה- 30 שניות למידת הטכניקה- חודש קיפול- 3 שניות. זה שווה את זה?

lulyK

New member
הכי התרשמתי מקיפול הגופיה.

גופיה???? הם התחרפנו שם ביפן?

27חומד

New member
לקפל כביסה זה תירוץ לראות סרט

בטלויזיה... הבעיה היא לחלק לארונות - לפעמים הגיגית הופכת לארון

cookie1

New member
מכיוון שמייבש אין בביתינו הדל

אז ניירות למייבש מעולם לא נצפו על מדף מוצרי הכביסה
אני משתמשת באבקה וכמובן במרכך כי בלעדיו הריח לא ממש טוב. קליה על כתמים עקשניים וזהו. כל ההתעסקות הכביסתית מתסכלת גם בלי להשקיע בה. על הפרדת צבעים אין מה לדבר איתי ובטח לא על הפרדה בין בגדים שלנו לשל הילדים.

dorlim

New member
כביסה ../images/Emo4.gif

אני ממש גרועה בענייני כביסה והאחריות לנושא עברה מזמן לבעלי מבחינת תוספי כביסה, תמיד מוסיפים קליה/ אוקסיג'ן ולמייבש פעם היינו מוסיפים דפים , איכשהו ירדנו מזה....

sharonmx

New member
הכביסההיא חיינו...

אצלנו יש אריאל לכביסה ובדין כחול לריכוך. קליה להורדת הזוועות שהגברת מביאה מהגן (ויש כבוד...) קניתי את הדפים למייבש- סתם בשביל הגימיק. לכתמים הבאמת קשים- סבון אסטוניש. מה שהוא לא מוריד כנראה לא ירד לעולם.

רק דפים למרכך

כי למכונת הכביסה אין תא נפרד למרכך ואני לעולם לא זוכרת להוסיף בזמן למכונה ,כך שהתחנה הבאה מקבלת במיבש דף ריחני , סתם בשביל התשומי...

nubi

New member
משתמשת

במרכך בלבד. אני מקפידה להפריד את הכביסה של הפשושית כי היא אלרגית (כל נסיון לכבס את הבגדים שלה באבקה "רגילה" נגמר בפריחה על כל הגוף).

למעלה