שאלת

dod_basim

New member
שאלת../images/Emo32.gif

ברשימת חברי הפורום מופעים רק אנשים שמשתתפים באופן פעיל בפורום (כתיבה וכדומה) או גם כאלה שרק קוראים את עמודי הפורום? (אני חושב שאני יודע את התשובה, אבל עדיין)

dod_basim

New member
אמממ לא נראה לי ככה

מופיעים ברשימת החברים יותר אנשים ממה שכתבתו פה...

tiger

New member
בדקת מהדף הראשון?

ברור שרק מי שמאיר הודעה. אני אפילו לא יודע ולא יכול לדעת מי האנשים שניכנסים לכאן ולא משאירים הודעה(האח הוא הרבה פחות גדול מימה שנידמה לך)והפרוצדורה לקבלת המיספר האמיתי של כל הניכנסים לפורום לא ברורה אפילו לי (וגם לא ממש נחוצה). המיספר בילבד,אני אפילו לא מדבר על זיהוי... t

dod_basim

New member
לא בדקתי אבל בפורום משוב

ענו שרק אלא שכתבו..... דרך אגב, אין בעיה למספר אחר החברים, ואף לזהות אותם (מבחינת תוכנה)

tiger

New member
ואני בטוח שלמתכנתים של תפוז ממש אין

בעיה לעשות את זה.מה לעשות ולנו יש רק "דף ניהול" עם אופציות מוגבלות (מחיקה,חסימה,אפשרות להכניס קישורים וטאגליינס,פורום מנהלים)שמה לעשות רחוקות מרחק גדול מכל דבר שיכול להזכיר אפילו את האופציות המוזכרות.ברור שמבחינת התוכנה כל זה אפשרי וכניראה שאפילו די בקלות אבל הקשר שלנו לתוכנה הזו פשוט לא קיים.יש לנו הרשאה/קוד שמאפשר גישה למסך ניהול רק לפורום אותו אנחנו מנהלים.סה טו.עכשיו אחרי שכולכם עברתם קורס מזורז בניהול אולי אפשר להירגע? כדי לקבל ממוצע כניסות ויציאות מהפורום אני צריך ליצור קשר עם הנהלת הקהילות.במיקרים שמישהוא מאיים בניסיון להיתאבד או כל עיניין אחר שמצריך זיהוי מיתקשרים למתכנתים של תפוז.למנהלים אין שום אופציה כזו או שיכולה להיתקרב לזיהוי של גולשים.תמיד תיזכרו שמרבית המנהלים אלו בכלל גולשים שזכו לקבל את הניהול ביגלל שזיהו אצלהם יכולת ביטוי טובה או שליטה בחומר אבל בכל מיקרה הם גולשים/אנשים פרטיים.לא מנהלים של תפוז ולא מהבעלים של תפוז כך שכל גישה לחומר כזה רגיש נישארת במיסגרת של הנהלת הפורומים ולא בידיים של גולשים פרטיים ואפילו הם "מנהלים".אחרת אתם יודעים איזה קרחנה היתה כאן?כל האקר היה רוצה ליהיות מנהל פורום
T

pazro

New member
הבונוסים, ההטבות, המעמד וכל

הבחורות היפות שאתה פוגש בעבודה, כמובן.

tiger

New member
שכחת לציין את ההישתלמויות בחו"ל../images/Emo5.gif

הכל בהיתנדבות.

dod_basim

New member
מנהלי הפורום,

עלו והצליחו! אני אתכם.... אגב אנשל שכחת להגיב לי המסר היום קמתי מוקדם, (בעצם לא ממש נרדמתי בלילה) מאחר ויש לי טסט...לא לא אני לא כזה צעיר (יש לי על מכונית כבר) אני עושה על אופנוע...כל אחד מרשים בנות בדרך שלו
יש אחדים אופנוענים ויש אחדים מנהלי פורומים בתפוז
עלו והצליחו! ותאחלו לי בהצלחה

אוח באסים..אני לא אוהבת אופנועים

כמו כל אמא פולניה גאה... אל תשכח לשים
ושים
לרכבים סביבך...וסע ב
כדי שאמא
לא תדאג.... ואני עוד יותר מקווה שאתה לא מעשן ואז עולה על הכביש.... תשמור על עצמך ילד... אמא ...חחח..

dod_basim

New member
../images/Emo10.gif לא עברתי את הטסט

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה