שאלת

שאלת ../images/Emo32.gif

האם יש בפורומים של תפוז פורום שמתעסק עם matte painting או קונספט ארט?

אני מחפש משהו ממוקד יותר

מה עוד ששני הנושאים לא ממש קולעים לתחום של איור ממוחשב. אני מבין למה אפשר לחשוב שיש חפיפה אבל זה ממש לא זה. בכל מקרה אם לא במערכת תפוז האם מישהו מכיר פורום שמתעסק בעברית בצורה רצינית בקונספט ארט או מאט פאינטינג?

Ranxxx

New member
נשמח אם תעלה פה כמה עבודות

תמיד נחמד לראות דברים מעניינים שאפשר למדל

מיכאל ג

New member
אתה מחפש פורום

לכל מאות ואלפי האנשים שעוסקים בעיצוב ארט למשחקים וסרטים בארץ?

באותה מידה אתה יכול לתהות על קיומו

של הפורום הזה. מבחינה מקצועית יש כאן קהילה קטנה מאוד שמתעסקת בתלת מימד נטו זה לא מפריע לאנשים אחרים להתעסק בזה גם אם זה לא המקצוע שלהם. וחוץ מזה אם אני מתעסק בזה בצורה מקצועית (לאו דוקא לארץ) אני מניח שיש עוד כמה כאלו בארץ. ועוד הנחה מוזרה שלי היא שגם הם היו רוצים לקבל פידבקים מקצועיים פה ושם. אגב גם בפורום איור ממוחשב אין מאות אנשים פעילים בתוך הפורום ואני כמעט בטוח שאין מאות ואלפים שמתפרנסים מזה בכבוד. עדיין יש לו זכות קיום כמו לשאר הפורומים האחרים שיש פה בתפוז וכבודו במקומו מונח. ranxxx לצערי אני לא בבית עכשיו (בתקופה הקרובה) ואני לא יכול להעלות תמונות מהעבודה בלי אישורים. אבל בהזדמנות הראשונה שתהיה לי אני אעלה משהו. גמר חתימה טובה לכולם.

omern25

New member
אני לא מכיר אבל

זה גם בגלל שאין הרבה עיסוק בזה בארץ לפי דעתי, אני לדוגמה חיפשתי להשיג סרטי הדרכה של GNOMON ANALOG שמתעסקים בMATTE PAINTING וקונספט ארט אבל אין היצע או ביקוש, מה שכן אתה כבר בטח יודע יש בCGTALK פורומים ספציפים לנושא

למעלה