שאלת

Alon8304

New member
שאלת../images/Emo58.gif

מה יקרה עם טרישה? נמאס כבר ממנה. היא תעזוב את הסדרה בקרוב?

../images/Emo58.gifלמקרה שלא ידעת../images/Emo58.gif

טרישה ומייגן הולכות להתעמת קשות ברגע שמייג תגלה שטריש אכן הרגה את טוני. בעיצומו של ויכוח קשה מייג אינה יכולה לסבול עוד את פניה של טרישה ועוזבת אותה בוכיה ושבורה ורצה למכוניתה כדי לברוח בלי לשוב, וטרישה כמובן רצה אחריה בוכיה עוד יותר וקוראת בשמה שוב ושוב, אך מייגן אינה מבחינה בטריש ובעודה נכנסת למכוניתה לנוס על נפשה היא פוגעת בטריש כשהיא יוצאת מהחניה ברוורס!!! וזה סופה של המרטשת שלנו... חושב שזה אכזרי מידי?? חכה יש עוד! פאפא דניסון מגיע בדיוק ורואה את הספק תאונה מהצד!!! מה הלאה? איני יודעת אבל תבקש מצהובון או פייתון לספר לך כי הדמיון שלהם הרבה יותר מפותח משלי !

junny

New member
לא מדויק הרמוני

אכן כמו שכתבת מייגן תצא מהר מהחניה עם הרכב והטריש היקרה תרוץ אחריה בוכה "מג.. מייגן DONT GOOOOOO" (מוכר לכם?... אור?..) ואז מייגן תכנס ברוורס לחניה ובכוח רב תעלה על טריש וכל מה שישאר ממנה זה שאר בלונדיני ועיניים בוכיות. המילים האחרונות שהיא תגיד יהיו: "אני לא משוגעת.. למה כולם רוצים שאני אלך לפסיכיאטר?" היא תעלה לשמיים ובכניסה תפגוש את טוני שיעשה רוורס עם האופנוע שלו ויפיל אותה מהענן חזרה לכדור הארץ וככה היא ממשיכה עד עצם היום הזה..

The Abbott Girl

New member
חייבת לציין ש... ../images/Emo72.gif

כל הכתוב מעלי זה לא מה שיקרה באמת,סתם פרי דימיונם של האנשים פה ובכל מקרה
לגבי מה שיקרה עם טריש מג הולכת לעזוב אותנו בקרוב (יששששששששששששששששששששששש) טריש תמשיך קצת לזיין לריאן את המח הוא יאמין שהיא באמת לא פגעה בטוני בכוונה. בהמשך ריאן וטרישה ייפרדו, הוא יחדש את היחסים שלו עם ויקי וירצה להתחתן איתה. בחתונה של ריאן וויקי
עצבני מאוד מגיע!!! טרישה מסממת את ויקטוריה אני חושבת ואז היא מתחזה אליה כדי שריאן יתחתן איתה, בסופו של דבר טריש רוצה לירות בויקי אבל פוגעת בטעות בריאן... וראין החתיך שלנו מתתתתתתתתתתתתתתת

צהוב ופייתון, אתם מוזמנים להגיב על

השאלה מה יעלה בגורל טריש?! ורצוי שזה יהיה משעשע ואכזרי ביותר... הרבה זמן לא כתבתי בפורום בשעות האלה, עכשיו אני פשוט בהפסקה בעבודה והתגנבתי למחשבים אצלנו בלי שאף אחד יראה! מה אתם חושבים? דיאן פראיירית לידי כשזה נוגע לתככים!!!

ים כחול

New member
מוות זה קל מידיי עבור טרשת !!!

התסריט שלי הוא : מייגן ורייאן ישוחו ביניהם בזמן שטרשת תלך לפסיכולוג כדי להחזיר את שפיותה ... ומייגן תתחיל לפתות אותו לאט לאט אך בטוח ... תלבש את החזייה שטרשת שתלה בביתו של טוני ... ואת הבייבי דול של טרישה בימיה השפויים וראיין לא יעמוד בפיתוי ויסתער על מייגן בדיוק בשעה שטרשת הולכת לפסיכולוג ... עד שיום אחד ... הפסיכולוג יהיה קצת חולה וטרשת תחזור לביתה .. היא תשמע קולות מחדר השינה שלה ושל רייאן ... טרשת תפתח את הדלת ותהיה המומה ממה שתראה
ראיין מעל מייגן סוער ופראי ופתאום ראיין יבחין בטרשת ויבהל אז מייגן תתפוס אותו חזק ותביט על טרשת ותאמר לה : "יו טייק מאיי מאןןןןןןן איי אם טיייקינג יורז ביצ" !!!" ותצחק צחוק מתגלגל וטרשת תברח מהדירה בצרחות והלם היסטרי....

ים כחול

New member
ולמי שלא מבין אנגלית ... תרגמתי :

את לקחת את הגבר שלי אני לוקחת את שלך ביצ" !! .... אחרי שנה : מייגן וראיין באים לבית חולים לחולי נפש לבקר את טרשת לבדוק שהכל בסדר ושהיא עדיין לא שפוייה כמו שצריך ... טרשת מביטה במייגן מבט מבועת מלא שנאה ... מייגן מחייכת חיוך ממזרי ונותנת לה כדורים צבעוניים לבליעה מייגן לרייאן : בוא מתוקי היא בדיוק במצב שאנחנו רוצים
בוא הביתה אפנק אותך כמו שצריך ...

למעלה