שאלת---

שאלת---../images/Emo58.gif

באתר של צח"מ ראיתי תמונה של בילי ומאק ביום נישואיהם,שימלה הינומה וכל הבלאגן. האם הם נישאו? אם לא מתי זה נעצר? רגע פני ה-I DO? בכל מקרה מה שבטוח שאם נישאו ואם עצרו רגע לפני סביר להניח שלא שמרו את עצמם לחתונה,האם זה אומר שבני הדודים חגגו במיטה?

The Abbott Girl

New member
תשובת---../images/Emo58.gif../images/Emo72.gif

האמממ תר לי לבשר אבל כן הצמד התחתן. וכם זה מגעיל לחלוטין אבל הם כנראה גם עשו את זה
בעעעעע כל הסיפור של ג'יל היא הבת של קתרין יצא מטומטמם לאללה כי הרי גם ג'יל היתה נשואה בעבר לברוק מה שאומר שהיא היתה נשואה לאחיה... לדעתי קו עלילה מפגר למדי

אתה לא יוצא היום לאזימוט?

מה עם לירון, הכיר מישהו חדש מב"ב וזרק את גלעד? שנים שלא דיברתי איתו... מחר כדאי קרפה או אוויטה?

מסכים איתך

גם לדעתי העלילה לא בנויה היטב בכלל ששוב מזלזלים בצופים.....דבר מיותר לגמרי

מיכי2

New member
../images/Emo2.gif הדהמת אותי לרגע...

אבל עשית לי את היום
איזה כיף איזה כיף......

Dawn12

New member
לא לא לא ../images/Emo5.gif../images/Emo58.gif

הם ממש לא חגגו במיטה. בילי ומאק לא שכבו עד עצם היום הזה, אם זה משפר למישהו את ההרגשה כלפי הסיפור הזה. תהיה תקופה (אחרי שהם כבר יחזרו להיות ביחד - כלומר בעוד המון המון זמן) שבה בילי ירצה כבר לעשות את ההוקי-פוקי אבל מאק תמשיך להתנזר. בסוף הם יסכימו לחכות לחתונה, והם כבר יהיו במיטה (אחרי החתונה) כשג'יל תדפוק בדלת ותספר להם את הבשורה הנוראה. חוץ מזה, קחו בחשבון שעד אז גם דיוויד וגם אשלי כבר לא יגלמו את בילי ומאק, כך ש"גורם האיכס" (באנגלית זה נשמע יותר טוב - The ick factor) יהיה פחות משמעותי עבור הצופים. אפשר להתנחם גם בזה.

עשית לי ת'חודש!!!

יואווווו אני כ"כ שמחה שפתחתי את ההודעה הזאת הידיעה שהם בני דודים גם ככה הרסה אותי ששמעתי על זה לפני כמה חודשים אבל לדעת שדיוויד טום לא יהיה יותר בילי משפר את ההרגשה הרבה הרבה יותר!! :)

למעלה