שאלת

תמר 26

New member
שאלת ../images/Emo68.gif

יש לי שאלה לגבי השיער הוא חוזר ואורך בקצב יפה ואולי אפילו מהיר. לא כל השיער באותו אורך יש קצוות באורכים שונים ונראה קצת מצחיק , ובנוסף הוא מאוד מאוד דק ודליל, גם קודם לא היה לי שיער עבה ומלא, ועכשיו זה ממש דליל, אומרים לי שכדאי לי להסתפר אני לא כ"כ רוצה להסתפר, הייתי מספיק זמן עם שיער בגובה הדשא. מתוך ניסיון שלכם זה באמת עוזר להסתפר
זה ממלא את השיער
ואם כן אז להסתפר קצר לגמרי
(גם אם לא אגיב אראה את התשובות כשאחזור) וחוץ מזה ששבוע שעבר שרקו לי ברחוב...

NiR AbR

New member
מהניסיון שלי...

אני זוכר שגם אני שאלתי שאלות כאלו כשהשיער התחיל לצמוח בחזרה, ומהניסיון שהיה לי עם זה - להסתפר קצר. אני ממש גילחתי עם סכין במשך כמה זמן, כי גם אצלי זה לא צמח בקצב שווה בהתחלה, והיה די מוזר... כשכבר כל השיער "מתעורר" חזרה עדיף לתת לו לצמוח, וזהו... למרות שעד עכשיו אני מסתפר קצוץ (אבל לא מגלח)
והשיער גדל דק יותר ונותן תחושה של דלילות, ועם הזמן הוא מתעבה וחוזר לעצמו. מה שכן, הוא צמח לי כהה יותר ממה שהיה, שלדעתי זה ממש נחמד...
חוצמזה, הרבה בריאות ונסיעה טובה! ניר.

היי תמר, מצחיק גם לי אמרו

שכדאי לי להסתפר, אבל לאחר כל כך הרבה זמן שהייתי נטולת שיער (וגבות), החלטתי שלא. היום השיער שלי מתולתל (קודם היה חלק), וצבעו התכהה. השיער אמנם דליל אבל התחיל להתמלא יפה אך בקצב איטי. החלטתי להאריך שיער ומדי פעם לסדר אותו. מיכל

הודגיק

New member
תראי

עדיין לא הסתפרתי , אפילו פעם אחת . אבל עדיין קוראים לי נולי בגלל השיער האפרוחי שלי .

דגנילי

New member
לי צמח פעמיים..

בהתחלה דליל ואפרוחי.. לא הסתפרתי כמובן..(למרות שאמא שלי מורה לסַפַרות והמליצה), לא יכולתי לספר אותו..עד שכבר צמח לי.. סוףסוף בלי פאה.. בפעם הראשונה גדל בלונדיני.. בפעם השניה גדל חום ומתולתל.. ואני בכלל שטנית עם שיער חלק.. אבל אחרי כמה תספורות חזר לצבע ולאיפיונים שלו.. עכשיו שנתיים אחרי לידה..יש לי נשירה איומה מהלידה - כל הבית מלא שיערות כמו שיש לי כלב..וזה מעלה בי זכרונות קשים.

הודגיק

New member
לפחות את יודעת

שעכשיו שהשיער נושר זה המלידה ולא מאדריאמיצין או מוילבסטין . אז יש איך להרגע , פשוט תסתכלי על הילד שלך , ותראי שזה לא רע בכלל !

ומנסיוני

השיער צמח מתולתל ומלא מאד , לגבי האורך אי אפשר לבדוק בגלל התלתול ואני בכלל הייתי עם שיער חלק מאד, השינוי הוא גדול כך שאנשים ברגע הראשון לא מזהים אותי בכלל. אומנם אני לא אוהבת את המראה אבל נהנית מכל רגע עם שיער על הראש.

lili the one

New member
../images/Emo66.gif אני עשיתי קרחת אמיתית

לפני כחודש וכבר צמח לי שיער בריא וחזק יותר מהשיער הרך והאפרוחי שהיה קודם. אמנם ישנם עדיין מקומות שהשיער בו עדיין דליל (וכיוון שכך עדיין הולכת עם בנדנה), אבל אין ספק שלהסתפר קצר עוזר. תהני בכיף

muzaic

New member
אני מחכה לרגע שהוא יצמח....

לצערי השיער עדיין דליל ובקושי צמח (חודש וחצי אחרי הטיפול האחרון)..הסתפרתי קלות כדי להביא אותו לאורך אחד ובינתיים מסתובבת עם מטפחת (שכבר כל כך נמאסה) עד שהקרקפת היקרה שלי תתכסה באופן אחיד...לדעתי כדי לך לסדר לאורך אחד..אבל בכל מקרה אם כבר שרקו לך ברחוב אז את במצב די טוב

מיליתו

New member
כן

עוזר להסתפר. אפילו שמעצבן לקצר שיער עד שהוא כבר צמח. הוא צומח הרבה יותר עבה אחרי תספורת קטנה.

ובקצת חיוך

השומר האישי שלי וזה בני הבכור בן 19 מזהיר אותי כל יום מחדש שלא אעיז להסתפר כ יש לי את השיער הכי מדהים בעולם איזה ילד מקסים, דרך אגב הוא גם הראשון שאמר שהקרחת יפה לי ואיפשר לי על ידי כך להתקבל במשפחה עם קרחת ללא כיסוי.

למעלה