שאלת
(עכוז
) ליודעות דבר

g a n i

New member
שאלת ../images/Emo71.gif (עכוז../images/Emo3.gif) ליודעות דבר

הקטנה שלי בעכוז כל הזמן. במין תנוחה משונה עם הגב קדימה, אני מרגישה שהיא "תלויה" לי על הקארינה. זה לא נוח ולכן אני מזהה את התנוחה (למרות שהאמת שראינו אותה כך סה"כ פעם אחת, אבל כבר כמה שבועות אני מרגישה אותה כך וזו היתה רק ההוכחה שמיקמתי נכון). בהתחלה הייתי מוטרדת מהישיבה שלי בזווית אחורה (OP), אבל אז הצלחתי למקם את ההרגשה מדוייק יותר. אני רק בשבוע 27, ברור שזה מוקדם מאוד. אחיה, על כל %ון 85 שלו התהפך לעכוז וחזרה בסופ"ש אחד בשבוע 32 (הרגשתי את הדרך לשם וחזרה היטב!) והיא כולה %ון 40. הענין הוא שהיא בתנוחה הזו באופן מתמיד, ואני מתחילה להיות קצת מוטרדת. אולי יש משהו שמנחה אותה לשם וכך היא תשאר? אני יודעת שאין בנתיים מה לעשות, אני על ה
הרבה (קל לי יותר לנשום). האם זה השיעור שלי בלשחרר? בכך שכל הריון שונה ואין "התמחות"? >והחצי אמר (ב
) "אני מקווה שקיסרי את לא רוצה לעשות בבית?"
<

debby12

New member
מנהל
את בהריון?

יההה מזל טוב. ואני בכלל לא ידעתי - נרדמתי לי פה בשמירה (לכל טירטורה המונוטוני של משאבת החלב
). אתם יכולים להתחיל לעשות לה סדנאות שירה עם בן הזוג בעזרת מגאפון מגליל ריק של נייר טואלט. הצחוק יפה לבריאות.... [אנחנו עשינו עם בילבי בשבוע 30 והיא התהפכה. מזל כי 10 ימים אחר כך מצאנו את עצמנו בחדר לידה]

g a n i

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gifנראה לי מוקדם להפעיל את

אחד האמצעים המתקדמים ביותר שיש למדע להציע
מקווה שלא נופתע בשבוע 30
לא, אני חושבת שאני בשלב הדאגה מקביעות הפוזיציה (? נראה לי ככה, אולי היא מתהפכת הולך וחזור הרבה|הלוואי|). זוכרת מההריון הראשון שיש "בלוז חודש שביעי"
רחוק מההתרגשות של ההתחלה, עדיין לא בצפייה המרגשת של הסוף. מצד שני, בשלישי יש פחות משניהם
ההריון פשוט... גדל לי מתחת לאף

סטיוויה

New member
הי גני

אני חושבת שזה ממש מוקדם לדאוג. וגם לא עוזר.תלכי הרבה ברגל,תחשבי חיובי והכל יהיה בסייייידר.

g a n i

New member
פעם שמתי../images/Emo23.gifשאני בכלל לא "קוראת"

את הטעויות (מכירה את הקטע שרץ באינטרנט על כך שקוראים רק את האותיות הראשונות והאחרונות? לגמרי!) ברוב הפעמים שהכותב מתקן אני צריכה לפתוח שוב את ההודעה ולבדוק אם אכן הייתה טעות
יוצאות דופן הן טעויות שעושות לי חררה פרטית
: מטובל (עכשיו בטלויזיה!!
), חבל תבור וכדומה

אם פי 3

New member
מה הבעיה עם חבל התבור?

הוא ליד מחוז יזרעאל, לא?
ולענין - אני חושבת שכדאי לך לאמץ לעצמך סגנון-חיים שמעודד מצג/מנח אופטימלי, אבל מעבר לכך, לעזוב את העניין כרגע, כי עוד ממש מוקדם. סגנון החיים כולל הרבה הליכה (או ריקוד), הרבה שירה-עצמית (וזה ממש לא משנה אם את מזייפת) והרבה תנוחות הנשענות קדימה ולא אחורה - ביומיום, לא כפעילות מיוחדת (כלומר - כשאת יושבת, שימי לב שזו אינה ישיבת בטטת-טלויזיה אלא דווקא כשהגוף מוטה קדימה, וכנ"ל בשכיבה). כדאי גם להמנע מלקחת את האח הגדול על הבטן, אלא רק על הצד, אם צריך.

g a n i

New member
../images/Emo127.gifעל כולם(חוץ מהcouch potato../images/Emo85.gif

אם אני לא על הכדור אני "מסבה" בכסא המחשב. עובדים על זה...) ולמי את קוראת זייפנית?

טוב שנכנסתי לכאן

(זה פורום הקנאה שלי...מציצה ומפנטזת) אז מברוכ,שיהיה בהצלחה,תקין ובריא.

debby12

New member
מנהל
היי לך ../images/Emo24.gif

היי - גם לבוגרי מסלול פגיה מגיעות חוויות מתקנות לפעמים. קחי דוגמא ממני... תבואי לבקר פה הרבה וזה עוד יקרה

הילהל

New member
מיה היתה קבוע עכוז עד שבוע 35

בכל בדיקה. בא.ס או במישוש. היא היתה עכוזית לתפארת. עשיתי עמידות נר וכל הנחוץ. ושבת אחת בשבוע 35 ממש הרגשתי אותה מתהפכת. ולא שבה להתעכז לי למרבה השמחה.

g a n i

New member
../images/Emo26.gifמעדכנת: עכוזה במקומו מונח

היינו במעקב גדילה: כולה ממשיכה לגדול פרופורציונאלית (אמנם ירדה לאחוזון 30 אבל "בזכות" זה הראש נמדד 20%
) זה ממש לא מטריד אותי, גם הראשונה שלי הייתה קטנטונת, ו30% זה עדיין תינוק מעל 3 קג'
מצד שני, היא באותו מנח+מצג. כן, מוקדם, אבל עדיין - היא לא מתרצה. מחד- אני נושמת עמוק, במקביל- מתחילה לחשוב על לידת עכוז|אין לי אייקון|

g a n i

New member
תשמעי, אני רועדת מפחד

אבל ממש לא רוצה קיסרי בלידה השלישית, אחרי שתי לידות וגינליות טובות ועם לידה נוספת (אחת לפחות
) מתוכננת בעתיד אני א. משכנעת את עצמי שהכי חשוב לחשוב חיובי ולא להכנס לכזה תהליך בפחד, ו-ב. מוקדם...מוקדם...מוקדם... מאוד התעודדתי מסיפור שקראתי על לידה ראשונה בעכוז שהייתה הקצרה והטובה מכל הלידות שהיו אחריה

למעלה