שאלת J1 לL2

Alfa156 GTA

New member
שאלת J1 לL2

לאחרונה אושרה לי ויזת L1A, אבל מרוב התעסקות עם זה לא חשבתי להוסיף מראש את אשתי לL2 מאחר ויש לה כבר J1, אני מצטער על זה ואני מעוניין להוסיף אותה גם.

מה האופציות שעומדות לרשותי?
תודה.

oligomerization

New member
לא בעיה -

לא בעיה - בהנחה שעדין לא התחלתם תהליך גרין קארד - אתם במצב מושלם - מגנים אחד על השני...

בכל אופן, להוציא L2 זה לא בעיה... היא צריכה לקבוע תור בשגרירות בתל-אביב או בקנדה\כדומה - להביא את המסמכים שצריך - ראיון קצר וזהו... שים לב שאחכ היא תצטרך להוציא שוב EAD דרך L2

בגלל שאני אחד מרואי השחורות בפורם (בעיקר בגלל המזל החרא שהיה לי בכל ההגירה) - אני רק רוצה לציין שגם בL2 יש עיכובים\TAL (נסיון אישי, אישתי גם הלכה בעצמה לשגרירות בתל אביב להוציא L2 בזמנו - וחטפה TAL...)

ilanvag

New member
ויזה בדרכון או סטטוס?

אם חס וחלילה קורה משהו ל-J1 של אשתך, והיא צריכה לעבור ל-L2 -- אתם יכולים לעשות שינוי סטטוס מתוך ארה"ב בלי בעיה, ולהעביר אותה לסטטוס של L2.
&nbsp
ויזת L2 בדרכון זה רק בשביל שהיא תוכל להיכנס איתה לארה"ב -- היה והיא יצאה מחוץ לארה"ב, ולא יכולה להיכנס בחזרה עם J1. בשביל זה, אכן צריך שתהיה מוטבעת בדרכון *ויזת* L2.
&nbsp
אבל בשביל מה זה טוב? לדעתי, זה סתם בזבוז כסף וזמן שתהיה לה *ויזת* L2 בדרכון, תמיד תוכלו לטפל בזה בהמשך, היה ויתעורר הצורך.
&nbsp
ושוב, מבחינת שינוי *סטטוס* -- אין שום בעיה, ואין שום קשר לוויזת L2 בדרכון.

Alfa156 GTA

New member
נגיד וקורה משהו לJ1 של אשתי מה התהליך הנכון

לשנות לה סטטוס לL2 אם היא לא היתה בבקשה המקורית שלי לויזה?
אין לי בעיה לטפל בזה בהמשך ואמת זאת השאלה - מה לעשות אם משהו קורה לה לJ?
&nbsp
תודה רבה על תשובות!
&nbsp

למעלה