שאל אותי כאן חבר אמריקאי לא יהודי למה אתה לא חוזר למדינה שלך?

אז נאלצתי להסביר לו למה ברחתי משם.
הסברתי לו שאויב שנכנס ושחט ואנס וחטף ורוצץ גולגלות ושרף ובזז אותך ואתה מאכיל אותו נותן לו סיוע הומניטרי אחרי שיצאת ואמרת שאתה מתכונן לחסל אותו זאת סיטואציה שאפילו פרנץ קפקא לא חלם עליה. זאת סיטואציה של טמטום מהול בדביליות אנושית שאין לה אח וריע בשום מקום בעולם.
אני לא יכול לחיות שם הסברתי לו. אני לא יכול לחיות בחברה מטומטמת מהתחת שמאפשרת לצבא שלה לדיקטטורה שלה להאכיל את מי שאתה רוצה לחסל.
תמצא לי בהיסטוריה העולמית מדינה שיצאה למלחמה נגד אויב ונתנה לו סיוע הומניטרי .חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם תמצא תיעוד כזה אני אעשה עליה אבל אתה לא תמצא הבטחתי לו.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הסברתי לו שאויב שנכנס ושחט ואנס וחטף ורוצץ גולגלות ושרף ובזז אותך ואתה מאכיל אותו נותן לו סיוע הומניטרי אחרי שיצאת ואמרת שאתה מתכונן לחסל אותו זאת סיטואציה שאפילו פרנץ קפקא לא חלם עליה. זאת סיטואציה של טמטום מהול בדביליות אנושית שאין לה אח וריע בשום מקום בעולם.
אני לא יכול לחיות שם הסברתי לו. אני לא יכול לחיות בחברה מטומטמת מהתחת שמאפשרת לצבא שלה לדיקטטורה שלה להאכיל את מי שאתה רוצה לחסל.
תמצא לי בהיסטוריה העולמית מדינה שיצאה למלחמה נגד אויב ונתנה לו סיוע הומניטרי .חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אופס... אילו זה היה נכון, היית חוזר לכאן ומסתלק רק לאחר שהראש האשם החל להעביר סיוע. אבל זה כמובן לא קרה.

אופס... אילו זה היה נכון, היית חוזר לכאן ומסתלק רק לאחר שהראש האשם החל להעביר סיוע. אבל זה כמובן לא קרה.
אני עזבתי את מדינת ישמעאל מיד אחרי ההתנתקות.
כבר אז הבנתי שאני חי ומתגורר עם עם מטומטם עם חברה דפוקה שחושבת שאם היא תעקור יהודים מרצועת עזה יהיה שלום בו בזמן שהבהרתי להם לתושבי העוטף לתושבי הקיבוצים והמושבים שתמכו בהשמדת גוש קטיף אתם תהיו הבאים בתור. הם לא רוצים אתכם בבתים שלכם בישובים שלכם מה אתם לא מבינים? אתם תהיו הבאים בתור. הם רואים מה אתם עושים הם מבינים שהם ניצחו אתכם והם ימשיכו לרצות ולהתכונן ליום שבו הם יפגעו בכם.
הם כינו אותי גזען שונא ערבים וסילקו אותנו מהקיבוץ שלהם. היינו בהלם חבורה של תומכי כהנא שהגענו בשלום לקיבוץ כיסופים והבאנו מנחה ובאנו בשלום לדבר עם התושבים וראינו את השנאה שלהם נגדנו והבנו שבשבילם אנחנו האויב ולא המפלצות ברצועה.
הלכנו משם חפויי ראש עם כאב בלב .לא הלכנו משם בשנאה אלא עם כאב כי ידענו שהם הבאים בתור. ידענו שהם כורים את הקבר שלהם . ואז החלטתי לעזוב כי הבנתי שמדינת ישראל אינה מדינה נורמלית אלא מדינה חולה מושחתת ורקובה מן היסוד.
הבנתי שבשביל עתיד לילדים שלי לנכדים ולנינים שלי הגיע הזמן לעזוב.
ציטוט: אחת מהשיחות המזעזעות שהגיעו לשוטרים בזמן הטבח הייתה של נערה בת 15. "אני ילדה בת 15, יש לי בית ספר מחר", בכתה הנערה בטלפון רגע לפני שהמחבל שהחזיק בה נטל לידיו את המכשיר. המוקדן ניסה להתחנן על נפשה של הילדה אך ללא הועיל והיא הוצאה להורג. "חלק לא קטן ממעשי הרצח ביצעו אזרחים", מדגישים בלהב 433.
עומק המחדל: האזרח ששמע הכול והצבא לא הקשיב - ההקלטות והתיעודים נחשפים

אני כבר החלטתי שאני עוזב את ארצות הברית ומעביר את עסקי למקום אחר כי בתור יהודי פטריוט ציוני לא אחיה במקום כזה אנטישמי.
תקשיב לסרטון הזה. תצא מהבועה שלך. אמנם אתה שמאלן אבל כדאי שתקשיב לסרטון הזה ותבין את גודל הבגידה של הצבא של צה"ל תחבר דברים .מאיפה שקמה ברסלר צעקה ביבי תתפטר אין לך צבא.

evglev1

Well-known member
מנהל
הנשיא שלך הוא שהחליט על הסיוע ההומניטארי, ראש הממשלה שלנו רק ממלא הוראות כדי למנוע מאיתנו להזדקק לסיוע המניטארי כי הכסף שלנו בא מכם.

הנשיא שלך הוא שהחליט על הסיוע ההומניטארי, ראש הממשלה שלנו רק ממלא הוראות כדי למנוע מאיתנו להזדקק לסיוע המניטארי כי הכסף שלנו בא מכם.
הנשיא שלי הוא הנשיא של אמריקה. הוא לא הנשיא של מדינת ישראל. הנשיא של מדינת ישראל הוא הרצוג ראש הממשלה של מדינת ישראל הוא נתניהו.
גם לזונה שהייתה פותחת את הרגליים לשוגר דדי שלה שלוש פעמים בשבוע תמורת דירה במגדלי יוקרה בתל אביב תמורת מרצדס ותמורת כרטיס אשראי נשבר הזין שאין לה והיא החזירה לו את מפתחות המרצדס את מפתחות הדירה ואת כרטיס האשראי ואמרה לו עד כאן.
לא מוכנה שתביא איתך עוד שני חברים שרוצים לזיין אותי בתחת. אספה את הסמרטוטים שלה ועזבה את הדירה.
גם לזונה יש גבול אבל לכם במדינת ישראל אין גבול.

certified.woke

Well-known member
הנשיא שלי הוא הנשיא של אמריקה. הוא לא הנשיא של מדינת ישראל. הנשיא של מדינת ישראל הוא הרצוג ראש הממשלה של מדינת ישראל הוא נתניהו.
גם לזונה שהייתה פותחת את הרגליים לשוגר דדי שלה שלוש פעמים בשבוע תמורת דירה במגדלי יוקרה בתל אביב תמורת מרצדס ותמורת כרטיס אשראי נשבר הזין שאין לה והיא החזירה לו את מפתחות המרצדס את מפתחות הדירה ואת כרטיס האשראי ואמרה לו עד כאן.
לא מוכנה שתביא איתך עוד שני חברים שרוצים לזיין אותי בתחת. אספה את הסמרטוטים שלה ועזבה את הדירה.
גם לזונה יש גבול אבל לכם במדינת ישראל אין גבול.
מדוע אתה מתגונן ומתנצל?
טוב לך שם?
הִשאר שם!

מדוע אתה מתגונן ומתנצל?
טוב לך שם?
הִשאר שם!
אני לא מתנצל ולא מתגונן. אני עד היום לא מצליח להבין את השנאה של אנשי קיבוץ כיסופים וקיבוץ בארי וקיבוץ עין השלושה שלוש קיבוצים שהגענו אליהם אני החילוני ועוד שניים מחברי בתנועת כהנא הגענו לשם עם מנחה להראות להם לקיבוצניקים שאנחנו באים בשלום ובטוב לשכנע אותם לא לתמוך בממשלה ולהכניס לקיבוץ את כוחות הביטחון משטרה וצבא להאכיל אותם לדאוג להם ימים לפני ההתנתקות. הסברנו להם בשקט ובעדינות שהם כורים לעצמם את הקבר והם יהיו הבאים בתור.
הם סילקו אותנו משלושת הקיבוצים וכינו אותנו גזענים ושונאי ערבים ולא אשכח לעולם עד הקבר את המבטים שלהם עלינו את השנאה שלכם כלפינו. עד היום אני מצטמרר כשאני נזכר. אני גם זוכר את הדרך הבייתה לשפלה .לא דיברנו שלושתנו היינו בהלם.
זה גרם לי להבין שהעתיד שלי אינו חיים במדינת ישראל ומאז אני מכנה את המדינה שם מדינת ישמעאל .
עד היום אני לא מסוגל להבין אנשים כמוך אם אתה יהודי כמובן ולעולם לא ארצה לחיות במקום שיש בו אנשים כמוך אם אתה כמובן יהודי ובוודאי בוודאי לחיות במדינה שערבי מוסלמי שאינו מכיר בזכותה של מדינת ישראל להתקיים כמדינה יהודית יושב בכנסת ישמעאל כחבר כנסת בניגוד לחוק הקובע לא יכהן חבר כנסת בכנסת ישרעאל אם אינו מכיר בזכות העם היהודי למדינה יהודית בארץ ישראל הלא היא מדינת ישרעאל.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני לא מתנצל ולא מתגונן. אני עד היום לא מצליח להבין את השנאה של אנשי קיבוץ כיסופים וקיבוץ בארי וקיבוץ עין השלושה שלוש קיבוצים שהגענו אליהם אני החילוני ועוד שניים מחברי בתנועת כהנא הגענו לשם עם מנחה להראות להם לקיבוצניקים שאנחנו באים בשלום ובטוב לשכנע אותם לא לתמוך בממשלה ולהכניס לקיבוץ את כוחות הביטחון משטרה וצבא להאכיל אותם לדאוג להם ימים לפני ההתנתקות. הסברנו להם בשקט ובעדינות שהם כורים לעצמם את הקבר והם יהיו הבאים בתור.
הם סילקו אותנו משלושת הקיבוצים וכינו אותנו גזענים ושונאי ערבים ולא אשכח לעולם עד הקבר את המבטים שלהם עלינו את השנאה שלכם כלפינו. עד היום אני מצטמרר כשאני נזכר. אני גם זוכר את הדרך הבייתה לשפלה .לא דיברנו שלושתנו היינו בהלם.
זה גרם לי להבין שהעתיד שלי אינו חיים במדינת ישראל ומאז אני מכנה את המדינה שם מדינת ישמעאל .
עד היום אני לא מסוגל להבין אנשים כמוך אם אתה יהודי כמובן ולעולם לא ארצה לחיות במקום שיש בו אנשים כמוך אם אתה כמובן יהודי ובוודאי בוודאי לחיות במדינה שערבי מוסלמי שאינו מכיר בזכותה של מדינת ישראל להתקיים כמדינה יהודית יושב בכנסת ישמעאל כחבר כנסת בניגוד לחוק הקובע לא יכהן חבר כנסת בכנסת ישרעאל אם אינו מכיר בזכות העם היהודי למדינה יהודית בארץ ישראל הלא היא מדינת ישרעאל.
השנאה הייתה בגלל התשקורת כאילו שבעת אלפים היהודים בגוש קטיף חונקים את מיליון וחצי הפלסטינים שהיו שם ושהערבים העזתים גוועים ברעב ובצמא בגלל הישובים היהודים שבסך הכול בכל הישובים יש רק 7-8 אלף יהודים והם תופסים שליש מעזה שערבים לא יכולים לנצל לחקלאות ואת מקורות המים שבגלל לערבים חסר מים. אז בטח בקיבוצים שמעו את הדברים כשאז לא היה לא ערוץ 14 ולא ערוץ 20 ואפילו לא ישראל היום וזה מה ששודר בערוצי 11 ו-22 ובעיתוני ידיעות אחרונות ומעריב, אז הם חשבו שאתם מתעללים בערבים מסכנים בשביל הכיף כי זה מה שהם שמעו בערוצי השמאל. כמו שגם עכשיו בערוצי 12-13 נוער הגבעות מוצג כיהודים שמתעללים בערבים בשביל הכיף.

הנשיא שלך הוא שהחליט על הסיוע ההומניטארי
ליתר דיוק זה הסטנדרט העולמי.

בדימיון של הימנים כל העזתים נגדנו.

אבל מה לעשות שדימיון לחוד ומציאות לחוד.
למנוע סיוע הומניטרי יגמור את המלמה מייד:

יהיה רצח עם ומדינות העולם יצליחו להפעיל לחץ מספיק חזק שניגמור את כל המלחמה היזומה הזאת.

ולכן מאוד מפתיע שהימנים נגד סיוע הומניטרי,מראה כמה הם מטומטמים.

ביביסטים ללא הפסקה...

evglev1

Well-known member
מנהל
ליתר דיוק זה הסטנדרט העולמי.

בדימיון של הימנים כל העזתים נגדנו.

אבל מה לעשות שדימיון לחוד ומציאות לחוד.

למנוע סיוע הומניטרי יגמור את המלמה מייד:

יהיה רצח עם ומדינות העולם יצליחו להפעיל לחץ מספיק חזק שניגמור את כל המלחמה היזומה הזאת.

ולכן מאוד מפתיע שהימנים נגד סיוע הומניטרי,מראה כמה הם מטומטמים.

ביביסטים ללא הפסקה...

איזה סטדנרט עולמי, האם האפגנים והעיראקים קיבלו סיוע הומניטארי? האם הסרבים קיבלו סיוע הומניטארי? האם במצור הימי על קובה כדי לסלק את הטילים הסובייטיים הקובנים קיבלו סיוע הומניטארי? האם האירים קיבלו סיוע הומניטארי במלחמתם בבריטניה?

אבל בעצם נכון סטדנרט עולמי נוגע רק לישראל, כי גם הדרישה להחזיר שטחים שנכבשו במלחמה ועוד במלחמת מגן זה דבר שהקהילה הבינלאומית דרשה אך ורק מישראל.

איזה סטדנרט עולמי, האם האפגנים והעיראקים קיבלו סיוע הומניטארי? האם הסרבים קיבלו סיוע הומניטארי? האם במצור הימי על קובה כדי לסלק את הטילים הסובייטיים הקובנים קיבלו סיוע הומניטארי? האם האירים קיבלו סיוע הומניטארי במלחמתם בבריטניה?
כאן מדובר בשטח קטן בלי אמצעי ייצור ומחסנים.

גם אין להם לאן לברוח.
אבל בעצם נכון סטדנרט עולמי נוגע רק לישראל, כי גם הדרישה להחזיר שטחים שנכבשו במלחמה ועוד במלחמת מגן זה דבר שהקהילה הבינלאומית דרשה אך ורק מישראל.
6 הימים לא מלחמת מגן אלא מלחמת מניעה מראש.

מלחמת מגן זה היומיים של 7-8 באוקטובר שגם הם נגרמו בגלל קנוניה ולא אמיתיים.

evglev1

Well-known member
מנהל
כאן מדובר בשטח קטן בלי אמצעי ייצור ומחסנים.

גם אין להם לאן לברוח.

6 הימים לא מלחמת מגן אלא מלחמת מניעה מראש.

מלחמת מגן זה היומיים של 7-8 באוקטובר שגם הם נגרמו בגלל קנוניה ולא אמיתיים.
יש להם לאן לברוח, מצרים מסרבת לקבל אותם כפליטים בניגוד לכל חוק ולכל נורמה. מה גם שלאפגאנים לא היה לאן לברוח כי פקיסטאן אז נשלטה על ידי מושראף שתמך בארה"ב ובאז'רבאז'אן שלטו השיעים שמהם באה הברית הצפונית שנלחמה בטאליבאן הסוני. וגם לסרבים לא היה לאן לברוח כי כל מדינות יוגוסלביה לשעבר שנאו אותם.

מצרים מסרבת לקבל אותם כפליטים בניגוד לכל חוק ולכל נורמה
נו באמת.

זה עכשיו לא זמן מלחמה אפילו - הם סתם זרוקים שם ברפיח.

אתה כועס שההונאה של הימין לא מושלמת שלא הצלחת לזרוק אותם מכאן...

תציע שוחד גדול תמורת 2 מיליון אנשים למצרים...

The Real Big Joe

Well-known member
אתה במדינה שלך.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא שאמרתי כאן פעמים רבות... היורד הישראלי הממוצע ואתה לגמרי משתייך לקבוצה שאמנה, מרגיש צורך להסביר (להצדיק) לעצמו ולקרוביו את הסיבות להחלטתו לרדת מהארץ (ויש שיוסיפו: והשארת אחרים לשלם את המחיר הנדרש לבטחונה ותחזוקה, על אף שזה נעשה גם עבורם, עבור אותם יורדים, שהיה והאדמה תרתח תחת רגליהם במקום מושבם החדש ימהרו לברוח אליה מתוך ידיעה שמדינת ישראל לעולם תהווה עבורם מקלט ומקום מפלט בטוח).

אז פעם ההסבר יהיה בדמות הצבעה על יוקר המחיה בישראל. פעם ההסבר יתייחס לפעולות הממשלה הנבחרת שפועלת בצורה שגויה כביכול. פעם יהיה תירוץ אחר. המשותף ל100% מהמקרים והתירוצים/הצדקות שיישמעו הוא שהם ל-ע-ו-ל-ם יכפישו את שמה של ישראל ויציגו אותה באופן שלילי. זאת מהטעם הפשוט שאם היורד לא נוקט בשיטה זו, הוא מציג למעשה את ערוותו (בכך שירד מהארץ) ברבים.
וכל המוסיף גורע.

למעלה