שאל בנוגע לנעלים

יעלי2

New member
שאל בנוגע לנעלים

אני בדרך כלל לא נועלת נעלי סירה (לא כל שכן לבנות), ואני שוקלת ברצינות לקנות זוג נוסף לאחרי קבלת הפנים והריקודים. למי שעשתה בנעלחי אלינור, אפשר להזמין שם גם נעלים לא כלתיות (קונבנציונליות)? לדוגמא נעלי בובה בציפוי בד ירוק?! ובכלל כשבאים לשם, צריך להביא נעלים מהבית, או שיש לו במקום דוגמאות לדברים שהם עשו. ככה יהיה לי הרבה יותר קל לבחור. מצפה לתשובתכן

היי יעלי. אני עושה שם נעליים כמעט

לכל הבגדים שלי. אין בעיה שתביאי דגם מהבית ויש שם דגמים לבחירה.

יעלי2

New member
יש להם בדים לבחירה? אפשר לקנות

בד בנפרד? מי ימכור לי בד רק לזוג נעלים? (אני לא אעשה בד כמו השימלה)

אתי@

New member
יעלי - גם אחותי עשתה שם נעליים

לחתונה שלנו - היא לבשה שמלה כחולה וקנתה בנחלת בנימין 1/2 מטר מאותו בד כמו השמלה. לא היתה שום בעיה עם זה... יצא פצצה !!!

אתי@

New member
יש שם נעליים מכל הסגנונות

ובהמון צבעים (בדיוק כמו בחנויות רגילות), ולא חייבים להביא נעליים מהבית, אבל אפשר

*שיר

New member
יעלי, אני חושבת שנקודת המוצא שלך

קצת לא נכונה. אף אחד לא אומר שכלה חייבת לנעול נעלי סירה לבנות! אמנם זה מה שרואים בהרבה סלוני כלה, אבל זה ממש לא מחוייב במציאות, ואם תשאלי פה בפורום תראי שאךף אחת לא נעלה נעליים כאלה. לדוגמה, הילית שנעלה נעליים לבנות, הלכה על נעליים מקסימות בסגנון נעלי בובה (הילית, אל תהרגי אותי אם לא הגדרתי את זה נכון). אתי@ ואני הלכנו עם סנדליי זהב (ואני בחיים לא נועלת דברים כאלה) ונועה הלכה עם נעלי פוקסיה מדהימות! אז אני לא בטוחה שאת צריכה שני זוגות נעליים.אני אומרת, עזבי את נעלי הסירה-הלבנות-הכלתיות ולכי על זוג אחד שאת אוהבת!!

שמופית

New member
מסכימה עם שיר ../images/Emo70.gif

מה שטוב בנעלי אלינור זה שהם יעשו לך כל נעל/סנדל ובאיזה צבע שתרצי.

הילית*

New member
מסכימה איתך...

לא יודעת אם להגדיר את הנעליים שלי כנעלי בובה. אבל יש עליהן מן חץ מקדימה (ותודה על המחמאה על הנעליים). בכל אופן, הרעיון של שיר נכון. אפשר לעשות מה שרוצים עם נעלי כלה. ולא חייבים להיות קונווציונליים.

ניצניצ

New member
יעלי2, לי היו מגפיים בורדו, שקניתי

ב WIZ נוחות, על עקבים שלא החלפתי בחתונה (למרות שהבאתי נעלים להחלפה). אני קניתי בסניף בחיפה אבל אני בטוחה שגם במרכז יש להם סניף--יופי של נעליים ומגפיים

לי27

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo100.gifקניתי נעלים ב-150

שקל בחנות בשם Mancini ( או משהו דומה) נעלי בובה לבנות מעור עם עקב סביר. שאפשר לצבוע אותם אח"כ אם מאוד רוצים כי זה עור וזה גם נוח. הייתי שם שבוע שעבר, ביאליק 60, רמת גן. לקח בדיוק 10 דקות לקנות וללכת. המוכרת הסבירה שזה שאריות מהקיץ ולכן כ"כ זול..

למעלה