בחייך !!! כל הציטוטים וההתחכמויות הללו הם לא יושבים על הלב הם "נוגעים ללב" עצוב שכאשר אתה רוצה לומר משהו למישהו אתה מצטט לו פסוק או שטות או התחכמות את זה אכלנו השכם והערב וזה לא עבד להרבה זמן זה אולי דחה את היציאה ממצרים לשם שינוי תהיה מקורי ותאמר משהו משלך שנקין כ"א פסוק ד´
זה מתחיל לעלות לי על העצבים די נמאס לי שטוחנים לנו בשכל כבר קלטנו את זה כמה אפשר אני הולכת להטיף קצת בפורום דתיים שאת הרעיונות שלהם ישאירו אצלם בפורום או שיעבירו אותם לפורום חופש
"תשמע, אוסאמא, אני לא בטוח שמה שאנחנו עומדים לעשות הוא נכון...", אמר מוחמד עטא לאוסאמא בין לאדן ב-10 לספטמבר. "אין הכי נמי", ענה אוסאמא, "אבל כבר אמר הרבי מקוצק..."
שנסע ברכבת ןלא חלקו לו את הכבוד הראוי. הקפיד על הנוסעים באותו קרון וגזר שתתהפך הרכבת. אמרו לו תלמידיו: רבי! וכי בעוון אותם רשעים תתהפך הרכבת? הגם תספה צדיק עם רשע? ולא אווה לשמוע להם... לבסוף נתקררה דעתו והתפלל וביקש רחמים. ונעשה נס... והגיעו כל אותם נוסעים ליעדם בשלום ולא התהפכה הרכבת... (וסליחה אם זה מוכר - פשוט חשבתי שעוסקין בסיפורי צדיקים!)
נמאס לנו ממכם ומהרבנים שלכם זה כבר לא מזיז לנו תגיד מתי תקלוט את זה אתה וצמד החברים שלך די צאו לנו מהפורום צאו לנו מהחיים תנו לנו לחיות במנוחה כמו ואיך שאנחנו רואים לנכון זהו קלטנו עכשיו תלכו לעזעזאל אורלי בעצבים