שאל הרבי מקוצק:

לייזער

New member
שאל הרבי מקוצק:

"והיו הדברים האלה על לבבך" מדוע "על" ולא "בתוך"? והשיב: יש והדברים לא נכנסים לתוך הלב. יהיו ,אם כן, מונחים עליו ויום אחד, אולי יכנסו.

מני3

New member
לייזער והטעויות!!!!

בחייך !!! כל הציטוטים וההתחכמויות הללו הם לא יושבים על הלב הם "נוגעים ללב" עצוב שכאשר אתה רוצה לומר משהו למישהו אתה מצטט לו פסוק או שטות או התחכמות את זה אכלנו השכם והערב וזה לא עבד להרבה זמן זה אולי דחה את היציאה ממצרים לשם שינוי תהיה מקורי ותאמר משהו משלך שנקין כ"א פסוק ד´

אורלי^

New member
אני לא יודעת מה איתכם אבל אותי כל

זה מתחיל לעלות לי על העצבים די נמאס לי שטוחנים לנו בשכל כבר קלטנו את זה כמה אפשר אני הולכת להטיף קצת בפורום דתיים שאת הרעיונות שלהם ישאירו אצלם בפורום או שיעבירו אותם לפורום חופש

יאיר~

New member
ענה אוסאמא בין לאדן...

"תשמע, אוסאמא, אני לא בטוח שמה שאנחנו עומדים לעשות הוא נכון...", אמר מוחמד עטא לאוסאמא בין לאדן ב-10 לספטמבר. "אין הכי נמי", ענה אוסאמא, "אבל כבר אמר הרבי מקוצק..."

אלי פלס

New member
ברכותי!!! ../images/Emo106.gif

זכיתי בכבוד המפוקפק והוצנחת ישירות לפינת העציץ.

haimcn

New member
אכן צדק הרבי מקוצק זצ"ל ../images/Emo127.gif

תשהה עימנו קמעה, תביט בהא תביט בדא... ובעזרת השם, ייכנסו הדברים לליבך ותצא בשאלה! (שהרי אם קיים האלוהים, דתי הוא בטוח לא!!)

לייזער

New member
וכשנפטר

לא ספד לו איש אלא תלמידו בעל ´חידושי הרי"ם´. וכל הספדו לא היה אלא הפסוק: "הצדיק אבד ואין איש שם על לב"

haimcn

New member
ומעשה סיפרו באותו צדיק...

שנסע ברכבת ןלא חלקו לו את הכבוד הראוי. הקפיד על הנוסעים באותו קרון וגזר שתתהפך הרכבת. אמרו לו תלמידיו: רבי! וכי בעוון אותם רשעים תתהפך הרכבת? הגם תספה צדיק עם רשע? ולא אווה לשמוע להם... לבסוף נתקררה דעתו והתפלל וביקש רחמים. ונעשה נס... והגיעו כל אותם נוסעים ליעדם בשלום ולא התהפכה הרכבת... (וסליחה אם זה מוכר - פשוט חשבתי שעוסקין בסיפורי צדיקים!)

לייזער

New member
ולא עוד אלא

שאע"פ שהיתה זו רכבת ישראל קפצה להם הדרך והגיעו ליעדם בזמן, לקיים מה שנאמר: ,רק רכבת רקרק רכבת"

אורלי^

New member
אולי תעזוב אותנו לנפשינו יא קרציה

נמאס לנו ממכם ומהרבנים שלכם זה כבר לא מזיז לנו תגיד מתי תקלוט את זה אתה וצמד החברים שלך די צאו לנו מהפורום צאו לנו מהחיים תנו לנו לחיות במנוחה כמו ואיך שאנחנו רואים לנכון זהו קלטנו עכשיו תלכו לעזעזאל אורלי בעצבים

למעלה