שאל קטנה.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מהם קשרי המשפחה, איך כולם קשורים לכולם..? תודה...
ע ענבל90 New member 23/8/05 #1 שאל קטנה.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מהם קשרי המשפחה, איך כולם קשורים לכולם..? תודה...
נ נועה167 New member 23/8/05 #2 תשובה קלייר אחות של טס (מאותו אבא), מג שעובדת בחווה היא אמא של ג'ודי ובקי סתם עובדת בחווה.
א אורטל מקלאוד New member 24/8/05 #5 לנירה.... מזל טוב על התפקיד החדש מנהלת מישנה בפורום שיהיה הרבה בהצלחה .. אוהבת אורטל ...
א אורטל מקלאוד New member 24/8/05 #6 תיכון .. זאת לא נירה שאתם חושבים הייתי אמורה לישלוח את זה למישהיא אחרת בפורום אחר אז קבלו ביטול סוריי
תיכון .. זאת לא נירה שאתם חושבים הייתי אמורה לישלוח את זה למישהיא אחרת בפורום אחר אז קבלו ביטול סוריי
A a a a a a a a New member 26/8/05 #7 עוד תשובה טס וקלייר הם חצי אחיות, אותו אבא לא אותה אמא. מגי היא אמא של ג'ודי בק סתם עובדת בחווה ניק ואלכס הם חצי אחים, אותה אמא לא אותו אבא.
עוד תשובה טס וקלייר הם חצי אחיות, אותו אבא לא אותה אמא. מגי היא אמא של ג'ודי בק סתם עובדת בחווה ניק ואלכס הם חצי אחים, אותה אמא לא אותו אבא.