שאל שאני רוצה לעשות בחוט דק דק

שאל שאני רוצה לעשות בחוט דק דק

אבל לא מבינה את הסימנים X ריבוע ועיגול......

88hentai88

New member
מזל שלך שאני קוראת ספרדית

ויכולה לתרגם לך האיקס מסמל ריבוע מלא, העיגול מסמל הגדלה של ריבוע מלא אחד, והרבוע הריק מסמל ריבוע ריק, רשת, להסברים מעמיקים יותר את יכולה לחפש בגוגל פילט קרושה

ספי כמו ששרון אמרה

ריבוע = עמוד לדלג 2 עיני שרשרת עמוד בעין הבאה. איכס= עמוד מעל עמוד 2 עמודי בחלל הריק ועמוד מעל עמוד. ריבוע עם עיגול= שווה הוספה של ריבוע ואז וצר המשולש וכאן את מכניסה פרנזים

אדזה

New member
שולי

שולי אני שמחה שפניתי אלייך בבקשת עזרה בסריגה,היתה לי בעייה ורציתי להתייעץ ואת עשית זאת במהירות וביעילות ועל כך מגיע לך תודה רבה.כמו כן רציתי לציין את הפורום הזה עד כמה שהוא נחמד ויעיל.תמשיכו להיות כאלה.אמנם אין לי עוד מה לתרום אבל מקווה שבעתיד תהיינה תוצאות.

סימן העיגול בריבוע-שאלה להבהרה

אם הבנתי נכון אז צריך להוסיף ריבוע מלא כלומר עמוד שתי עמודים בפנים ועוד עמוד לסיום?

תודה רבה ושאלה תמיד כשמוסיפים

משבצת ריקה אז צריך להוסיף 7 עיני שרשרת? פעם עשיתי מפה שהיה צריך להוסיף כל פעם משבצת בצדדים ולא זכור לי שהעלתי 7 עינים אני חושבת שהעליתי פחות. האם יש כלל ברור כמה עיני שרשרת יש להוסיף כשמעלים משבצת?

כן ואני בטוחה כך

שמשבצת מכילה 4 עיני שרשרת למטה 4 למעלה עין באמצע מעל עין שרשרת הראשונה. ועין באמצע שתי עניים השלישיות. כך שיש לך 7 עיניים להוסיף למשבצת הבאה תנסי לשרטט או תפתחי תרשים של מפה ותספרי

למעלה