רגישות לחלב פרה
היא לא תופעה לנצח. עם הגדילה הרבה מהילדים שהוכתרו כרגישים לחלב פרב ,הופכים " ללא רגישים", זה עינין של התבגרות רירית המעי. לכן לקראת גיל שנה אפשר לנסות לתת שוב מוצרי חלב פרה. יש להתחיל בכמות קטנה של חלב מהול, רצוי לעשות את הניסיון הראשון כאשר רופא או אחות בסביבה. כדי להתייעץ עם רופא הילדים שמכיר עד כמה סימני ה "אלרגיה " היו חמורים. בינתיים אפשר בהחלט להרגיל את התינוק לאוכל של מבוגרים, אך עדיין להקפיד שלא יהיו בו מוצרי חלב פרה . מעדן סויה בהחלט בא בחשבון . דר' מילה ברק