שאםההההההההההה לי אליכן?...........

sdavid1

New member
שאםההההההההההה לי אליכן?...........

יום ריבעי שעבר בלילה התחלתי לרעוד ולפחד בגלל שחברה שלי אמרה לי שהיא חושבת שאני מרכלת עליהה ולא אמרתי עליה כלום.. אז זה פגע בי וגם אני מפחדת שחברה אחרת תיקח לי אותה והיא לא תהיה חברה שלי אז לא נרדמתי הייתי רועדת הדופק היה מהיר ופחדתי גם להיכנס לדיכאון ולהיות עצובה אמ זה הגיוני לפחד ככה?

חברים...../images/Emo119.gif../images/Emo105.gif

היי, אני חושבת שהרבה פעמים כשאנחנו מפחדים ממשהו, זה נראה לנו נורא מאיים ונורא מפחיד, אפילו אם זה לא באמת מסוכן. במובן הזה, הרבה פעמים חרדות הן לא הגיוניות, כי הן לא ממשהו שבאמת מסוכן, אבל כשאנחנו בתוך החרדה, זה נראה לנו באמת מאיים ומסוכן. חרדה יכולה להגיע לעוצמות גבוהות, והרבה פעמים היא מלווה בתחושות גופניות של מתח, כמו דופק מהיר, הזעה ועוד. את מספרת שהיית עצובה ושלא הצלחת להרדם בגלל כל מיני דאגות שהיו לך בנושאים שקשורים לחברות. את דואגת הרבה מדברים? מאיזה נושאים את דואגת בדרך-כלל, רק מנושאים שקשורים לחברים או שמעוד דברים?

sdavid1

New member
יש עוד דברים..

יש לי כל מיני מחשבות: נגיד כשאני חושבת על זה שאני צריכה ללמוד ולהשקיע אז אני חושבת על הקטע שיש ביני ובין החברות שלי תחרות.. שהן יותר טובות והן יותר חכמות (זה נשמע ממש שטותי) אבלל אני נלחצת מזה.. אולי אני מפחדת מלא להצליח? אבל יש לי עוד פחדים: נגיד כשאני הולכת לחוג טניס אז אני חושבת על זה שאני יראה בנים חתיכים ואני נלחצת והלב דופק..? אני לא מבינה למה את יכולה לעזור לי ומחשבות שליליות יש לי הרבה ואני ממש רוצה לא לחשוב.. תעזרי לי? מחשבות על מוות וכל מיניי פחד להיות בדיכאוןן

דאגות...

היי, את מספרת על כל מיני דאגות. את חושבת שאת דואגת בקשר לדברים יותר מאשר אנשים אחרים? נשמע לי שהדאגות האלה נורא מפריעות לך. את יכולה לספר קצת איך הדאגות משפיעות עליך?

למעלה