שאמא מסיתה את ילדיה נגד האב......

קורין1

New member
שאמא מסיתה את ילדיה נגד האב......

אני זוכרת שאני התגרשתי בפעם הראשונה, זה לא היה מרצוני, אהבתי אותי וחשבתי שאמות בלעדיו, הרגשתי כלכך פגועה, כלכך מושפלת, כלכך רציתי לפגוע בו, כפי שהוא פגע בי, במשך המון שנים סחבתי את זה איתי, היה לי קשה לעקל א הכאב הזה, אבל, ואבל גדול מאודדדד, בחיים שלי לא ניסיתי לפגוע בו דרך הילד, להיפך, תמיד הגנתי עליו, כשהוא לא בא, כשהוא לא מתייחס אל בנו, ואני תמיד הייתי זו שיצרה את הקשר מחדש, היה לי כלכך חשוב שבני יהיה בקשר טוב עם אביו, היה כלכך חשוב לי שהוא לא ירגיש דחוי מצד משפחתו של אביו, שלפעמים אפילו השפלתי את עצמי לכך, אתן דוגמא: לפני שנה וחצי חגגתי לבני בר מצווה, את הכל ארגנתי לבד, ובמשך חודשיים התחננתי לאקס שלי ולמשפחתו שיגיעו לאירוע, והוא, מה הוא טען? את רוצה שאני אריב עם אשתי בגלל זה? והם? כמהו מפחדים ממנה? בסוף הם הגיעו לאירוע, מילאו 2 שולחנות, ומתנות? אף אחד מהם לא הביא, תענו שבגיל 18 הוא יקבל את מתנת הבר מצווה, נכנסתי לחובות בגלל זה, אבל מילה אחת לא אמרתי על זה לבני. והוא, גם הוא החליט לבוא, תשאלו למה? כשהתגרשתי בפעם השניה הוא ניסה לחזור אליי, אמר שאם נחוזור הוא יתגרש, ואני אמרתי לו שאני לא מעוניינת, במשך שנים הוא ניסה להכניס אותי למיטה שלו ואני סרבתי בנימוס, שבוע לפני האירוע הבטחתי לו שאם הוא יבוא אני אשכב איתו, והוא אכן בא, הגיע בשבע בערב, והלך בשבע וחצי, ולאחר האירוע עוד דרש את מה שמגיע לו, אמרתי לו שמשמגיע לו זה בוקס ולא סקס. את כל ההגנות שהגנתי עליו, היה למען הבן שלי, שלא יצא פגוע, או שיצא מהסיפור הזה עם כמה שפחות פגיעות. בחיים לא פגעתי ובחיים לא אפגע באף אחד, גם אם פגעו בי (ופגעו בי הרבה) השארתי את זה לאלוקים, זה לא התפקיד שלי לפגוע חזרה, ולא מאמינה בנקמה, כל אחד מקבל את מה שמגיע לו. זהו, מצטערת על האורך, היה חשוב לי לומר את הדברים האלו, אחרת היתי מתפוצצת מבפנים.

תמרי30

New member
כמה עצוב לי לקרוא

את מה שכתבת
אני אמנם לא גרושה ואפילו עדיין לא נשואה (אנחנו מתחתנים עוד כמה חודשים ) אבל בן זוגי גרוש . והאקס מסיתה (במשך כל השנים היא הסיתה ) את הבן נגדו והיום הבן פשוט לא רוצה להיות בקשר אלא אם כן יקבל תמורה כספית גבוהה . לפעמים כשהבן מדבר אני שומעת את אמו מדברת מגרונו . כואב לי לשמוע את מה שסיפרת ואני מקווה שביום מן הימים ישכיל אביו של בנך ויבין שהילדים לא צריכים להפגע כל כך בגלל שהוריהם נפרדו . חג שמח

קורין יקרה

הרסת אותי,זה שהגנת על בנך זה בסדר ,זה שכיסית על בעלך למען בנך זה מצויין,זה שהיית מוכנה לתת גם את הנשמה וגם את הגוף קיבלתי צמרמורת,איזה מזל שבא לחצי שעה.....בן.... שאלוהים ישמור עליך ועל בנך ,אני מאמינה שבדרכו המוזרה הוא מגן על הטובים... חג שמח

קורין1

New member
בסוף הוא לא קיבל את מה שהבטחתי....

לא היה מגיע לו, כלכך כעסתי עליו ש..... אבל הייתי מוכנה לעשות את זה בשביל בני

כל הכבוד לך וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לא הרבה נשים היו מבינות את מה שעשית והיו מגינות על ילדן. הרבה מהן היו הולכות ומנסות לפגוע באב ובמשפחתו דרך הילד כאשר הן בעצם לא מבינות כי האדם שהכי נפגע כתוצאה מכך היא הילד והאב נפגע הכי פחות. כל הכבוד! חזקי ואמצי

rolan

New member
והאם פגיעה חזרה

יכולה לעזור במשהו?... נכון שיש בנו את יצר הנקמנות, אבל אם נחשוב פעם נוספת ואולי עוד אחת קטנה, נבין שהנקמה לא תביא לנו דבר. אז קורין כאשר מישהו פוגע בילדך, כל שעלייך לעשות, הוא לגונן עליו, לחזק את בטחונו ולא לתת לו להיגרר לפגיעה עמוקה יותר. וברוכה הבאה בצל קורתנו חג שמח

yaeli4

New member
צמרמורתתתת, קורין יקרה, אמה גדולה

גדולה מחיים. מזעזע לקרוא את מה שכתבת. זה באמת שיא השיאים. בכזה דבר קיצוני עוד לא נתקלתי. אני מעריצה אותך ומקווה שלא תצטרכי יותר לעמוד במצבים כאלה. הבן שלך התברך באמא מהסרטים, את נפלאה. חזקי ואמצי,

קורין1

New member
ממש לא, אוליי באותו רגע....

אבל הוא את העונש שלו כבר קיבל מלמעלה, ואני דיי מרחמת עליו.

העין ה 3

New member
כל הכבוד, קורין

אני מסכימה איתך בכל מילה! כל הכבוד לך! איזה מזל שהאקס שלי בא לבר מצוה בלי בעיות...

למעלה