שאמניזם –הרמוניה של בריאה

Justin Angel

New member
שאמניזם –הרמוניה של בריאה

הילה כתבה הודעה בשרשור מלפני יותר משלושה ימים וזה לא הוקפץ. בהודעה היה אחד הממארים מהיותר נהדרים, מובנים ואמיתיים שיצא לי לקרוא על שאמאניזם.

Katya13

New member
מאמר נוסף

שלום לכולם! ראשית, ברצוני לציין כי הילה המדהימה אכן כתבה מאמר נפלא. היא גם כותבת מוכשרת וגם מרפאה ומורה נהדרת. גם אני מהרוח הגדולה, וכתבתי מאמר שפורסם באתר- על אמא אדמה ועלינו. חשוב לי שיקראו אותו מכיוון שיש שם הסתכלות מעט שונה על נושאים מאד משמעותיים בעייניי. אתם מוזמנים

תודה!!!

תודה לג'סטין-אנג'ל. אני חושבת שהיית פעם בטקס שלנו באזור המרכז - או שאני טועה? ותודה לקטיה - אנחנו נפגשות במקומות ממש לא צפויים....
אהבתי מאוד את המאמר שלך. האינדיאנים נהגו לומר שכשאדם משוטט ביער הוא אף פעם לא לבד - אחיו ואחיותיו העצים, הציפורים, בעלי החיים - מקיפים אותו בכל אשר יפנה. המאמר שלך הזכיר לי את זה מאוד.

Justin Angel

New member
../images/Emo24.gif

אני משתדל להגיע לטקסים באזור המרכז מתי שיש כאלו. אפילו כתבתי פעם חוויות מחגיגות היום הארוך ב2003: חלק א', חלק ב', חלק ג' לצערי מאז המעבר למיתר להגיע לטקסים זה כמעט בלתי אפשרי.

איפה נמצאים המאמרים?

האם אפשר לקרוא אותם? ולגבי טקסים - כן אני יודעת מיתר רחוקה....
ויחד עם זאת... המון חברה מגיעים מאזור המרכז, אפשר אולי לנסות ולבדוק למי יש מקום ברכב.... או שאפשר לנסות ולהתארגן כמה אנשים ברכב ולחסוך דלק... הטקס הבא הוא חגיגת הפיריון - יום השיוויון של האביב, והוא יחגג ביער יתיר ב- 20.3 (יום שני הקרוב) זה יופי של טקס ממש שווה....

Justin Angel

New member
הייתי בטוח ששמתי קישור

איזה מצחיק...
חלק א חלק ב חלק ג הבעיה היא לא עניין של הגעה. טפו טפו יש רכב, ועוד מעט גם יהיה GPS שימנע ממני להגיע בטעות לירדן. אבל זה עניין של לצאת ממש מוקדם מהעבודה ולפעמים גם לפספס כמה שעות עבודה למחרת. שהטקסים היו 5 מטר מהבית שלי (פשוט כמשמעו) לא היה טקס שהייתי אפילו שוקל להפסיד. אבל לפספס באופן קבוע עבודה בשביל טקסים לא פועל בשבילי. אני כבר שוקל בעבודה הבאה להוסיף בחוזה עוד שמונה ימי חופש בשנה כדי להגיע לפחות לטקסים של החגים. הלוואי והייתי יכול להגיע לטקס, אבל כל יום שני מפוצץ בדיונים והתיעצויות טכניות וגם הימים אחריו. עוד חצי שנה שאני אחליף עבודה...

רכות

New member
איזה יופי של מאמר

למרות שאני חושבת שעדיף שלא נספר לאף אחד שקראת לרוקדת בסערות נחמדה. זה לא נשמע לי. אמממ. מומלץ.... רוקדת בסערות מטילה את הכשפים שלה פעמיים בשנה בטקס היום הארוך ובטקס היום הקצר. אני חושבת שהדבר המדהים ביותר ברוקדת בסערות הוא ההתמסרות הטוטאלית שלה. היא נותנת את כל כולה לטקס, עד הסוף, בלי להשאיר כלום לאח"כ. היא זורקת את עצמה לחלוטין ומתנפצת לאלפי רסיסים, ומתמוטטת לחלוטין. כשהיא גומרת את הכישוף שלה - לא נשאר בה שום דבר. כלום. היא קליפה ריקה. ובעיני זה מדהים, בעיני זו הדרך לעשות טקסים, או עבודה אנרגטית - פולחנית בכלל - להיות כל כך ממוקדים וכל כך נותנים את עצמינו, שאנחנו פשוט נשרפים בתהליך להתמסר באופן מוחלט בלי להשאיר כלום לאח"כ. זה פשוט פשוט מדהים. אני חייבת להודות שזה די מעניין לשמוע על טקסים מהצד. אני אישית לא נכחתי בטקס המיתולוגי הזה הצטרפתי לדרך השאמן שנה אחריו.... לגבי טקסים בכלל - אני חושבת שזה יופי של רעיון להוסיף את הימים הללו לחוזה העבודה. אני עושה את זה...

למעלה