שאנזן

שאנזן

שלום לפורום היקר בתור אחד שמתעניין בלגור בשנאזן , היכן האזורים שכדאי לגור בהם ? העניין הוא שאם אגור שם אהיה צריך גישה לרכבת כי מקום העבודה הוא בעיר אחרת
היכן נמצאים כל החבר'ה שברילוקשיין ? תודה

Dongguan

חברה שלי תעבוד שם, אני עוד מחפש עבודה העיר שם נראית תעשייתית למדי לפי מה שהיא מספרת ורק בשלבי התפתחות אז אנחנו בכיוון של שאנזן... הכיוון הוא אוגוסט השנה, טיפים ?

אMור

New member
יש אוטובוס לדונגואן

לא צריך רכבת. היא איטית יותר, מסורבלת ויקרה יותר. מה גם שתחנות אוטובוס יש בכל האיזורים וכך אתם יכולים לבחור לגור במקומות יותר סימפטיים מאשר ליד תחנת הרכבת בעיר התחתית. למשל, איזור SHEKOU, שם יש תחנת אוטובוס וזהו האיזור המומלץ ביותר למגורים בעיר. רוב הזרים מתגוררים שם ולא חסר מה לעשות... לפרטים נוספים על שנז'ן, פשוט רפרף בדפי הפורום, בטאגליינס ובמאמרים - וגם בקישורים יש קצת מידע על העיר. חוצמיזה, אתה מוזמן לפורום 1521 תרבות סין, שנפתח לא מכבר שם גולשים לא מעט שנז'נאים... ואני ביניהם

שנזן מגורים

ניסיתי דרך הסינים שאיתם אני עובדת לברר על האיזור שבו רשמת שכול הזרים גרים ומשום מה הוא לא מוכר להם. עוד דרכים למצוא את המקום? ממוקם ליד משהו מרכזי?

gao xing

New member
SHEKO זה מקום מרכזי

ואמור להיות דיי מוכר. יש ליד את תחנת המעבורת 蛇口码头 להונג קונג/ מקאו / שדה התעופה של HK.....

matan be

New member
walla?

where in dongguan? its a big city and has a lot of towns around. from what you said it sounds like it isnt dongguan city. i am living in changan about 20 min. from the city center and the bus to shenzhen takes about 40 (if there s no traffic)

למעלה